Четвер, 18.04.2024, 04:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 22 » Жива бібліотека в гостях у читачів
14:56
Жива бібліотека в гостях у читачів

19 квітня бібліотека ім. В. Маяковського запросила представників різних професій на зустріч у форматі «Живої бібліотеки». Оригінальність заходу полягла в тому, що «книгами» були гості бібліотеки, а читачами цих «книг» - дев'ятикласники ЗОШ №7. Гості «Живої бібліотеки» поділились життєвим досвідом та розповіли про тонкощі своєї професії.

У ролі «живих книг» виступили:

• Оксана Завацька, спеціаліст з екологічної освіти Приазовського національного природного парку. Вона розповіла про проблеми збереження навколишнього природного середовища. Спеціаліст пояснила, чому висихають річки, гине риба або літом випадає сніг. Працівники Національного природного парку з’ясовують причини природних катаклізмів і розробляють шляхи найменшого впливу людей на природу.

Галина Кашинська, консультант з питань здорового способу життя. Вона познайомила з принципами збалансованого харчування і, в першу чергу, з принципами збалансованого сніданку. Галина також розповіла, як тримає себе в формі, і дала практичні поради учням, як завжди мати неперевершений вигляд.

Андрій Глібов, майор Збройних Сил України. Військовослужбовець поділився своїми спогадами про службу на сході України та розповів про подвиги своїх побратимів, учасників антитерористичної операції.

"Читачі" були в захваті від такого несподіваного прочитання книг. «Жива бібліотека» дала можливість учням почути і зрозуміти інших людей, задати питання та самим зробити висновки. Сподіваємося, що інформація, отримана юнаками та дівчатами на цьому заході, допоможе визначитися з майбутньою професією.

Зустріч відбулась в рамках проекту "Сприяння відбудові та сталому розв'язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування ЄС.

Переглядів: 416 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі