Субота, 27.04.2024, 07:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 10 » Запрошуємо доторкнутися до вічної теми кохання
16:29
Запрошуємо доторкнутися до вічної теми кохання

Бути коханим – це більше,
ніж бути багатим,
бо бути коханим –
значить бути щасливим
.
 
(Тільє)

Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі - і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів...

Доторкнутися до вічної теми кохання спробували й бібліотекарі Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова. Напередодні Дня святого Валентина в читальному залі експонується книжкова виставка-інсталяція "Всьому початком є любов...". На виставці представлені як художні, так і науково-популярні видання, присвячені вічній темі.

Виставка складається з трьох розділів. Перший розділ «Де є любов, там є життя» представляє книги Неллі Топської «Любов – наснага, любов – журба…», Юрія Рюрікова «Мёд и яд любви», Джуді Кур’янськи «Как найти мужчину своей мечты» та статі із періодичних видань, що розповідають про історію свята. Вони можуть стати добрими помічниками тим, хто мріє зустріти своє єдине кохання та побудувати гармонійні стосунки. 

Книги другого розділу «Неймовірні історії кохання» відкривають високу красу великого почуття – кохання. Тут підібрані кращі прозові та поетичні твори українських та зарубіжних авторів: Павла Загребельного «Роксолана», Люко Дашвар «Молоко з кров’ю», Володимира Лиса «Графиня», Вікторії Токаревої «О любви», «Террор любовью», що відкривають чарівний світ красивих почуттів. Сподіваємось, саме тут Ви відшукаєте відповіді на власні запитання та розгадку секрету вічного почуття.

Сюрприз на День святого Валентина - це невід’ємна частина романтичного свята. З року в рік ми всіляко намагаємося здивувати наших коханих. І саме тому третій розділ «Ідеї для Валентина» містить видання, які нададуть численні поради щодо підготовки та відзначення цього дня: «350 праздничных тортов домашнего приготовления, «Фен-шуй. Кулинария», «Фантазии из овощей и фруктов» тощо.

Вітаємо з Днем святого Валентина та чекаємо всіх охочих познайомитися з найцікавішими історіями кохання!

Переглядів: 503 | Додав: admin | Теги: День Святого Валентина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі