Субота, 20.04.2024, 02:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 14 » Заняття з квілінгу
10:52
Заняття з квілінгу

12 листопада у дитячій бібліотеці «Мальвіна», як завжди у неділю, гостинно відчинив двері Клуб сімейного дозвілля «Happy Land». Цього разу хлопчики та дівчатка занурилися у дивовижний світ «квілінгу».

Якщо ви думаєте, що квілінг - це якась супернова складна арт-техніка, то помиляєтеся. Мистецтву паперокручення (саме таке значення у англійського слова quilling) не одна сотня років, і виникло воно в Європі на рубежі 14-15 століть. 
Мистецтво створення всіляких фігур з паперових стрічок переживає зараз друге народження як хобі. Основним прийомом квілінгу є закручування тонких смужок паперу в щільні диски, з якими потім виробляють різноманітні дії: розпускання, видавлювання, стиснення, формування. Отримані таким чином модулі служать матеріалом для складання площинних і об'ємних зображень. Заняття з квілінгу розвивають не тільки вміння і навички дітей, а й розкривають для них незвичайні можливості звичайного паперу.

Діти добре провели час і змайстрували оригінальні паперові вироби, якими можна прикрасити власну кімнату.
Заняття з квілінгу розвивають почуття прекрасного. Шедеври, які народжуються з-під маленьких пальчиків, неможливо недооцінювати – вони неповторні та наділені любов’ю. 

 

Якщо вам подобаються настільні ігри, і є бажання поборотися з однодумцями, ласкаво просимо 19 листопада з 10.00 до 12.00 на сімейний турнір до Клубу «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна». 

Цього дня дорослим та дітям пропонується випробувати свої сили в безлічі захопливих ігор на вибір: шахи, шашки, «Монополія» «Ерудит», «Лего», «Людина-павук», «Казкові пригоди», «Фіксики», «Гонки», «Модниця» тощо. Учасники турніру можуть продемонструвати свої уміння та навички у логіці, увазі, стратегічному мисленні, взаємодії з іншими гравцями, а також весело провести вихідний і підзарядитися позитивом на наступний тиждень!

Клуб сімейного дозвілля «Happy Land» створено завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Переглядів: 429 | Додав: admin | Теги: квілінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі