П`ятниця, 29.03.2024, 11:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 4 » Вклоняємось доземно Українському солдату
11:53
Вклоняємось доземно Українському солдату

   Події, які відбуваються в Україні з листопада 2013 року, турбують і не залишають байдужими жодного справжнього українця. Ми живемо в непростий час - час змін. І хоч як сумно це говорити, подібні зміни не проходять мирно і не обходяться без жертв. Тому кожному українцю потрібно зрозуміти, за що він любить свою країну, свою рідну землю. Потрібно, щоб кожен усвідомив, за що вмирають справжні українці в зоні АТО.

Українці, які побували в зоні АТО. Це їм адресовані слова «Героям слава!». Слова вимовляються, як повага кращим військовим, які в найважливіший момент для нашої держави зі зброєю в руках захищають східний кордон України; медпрацівникам, які в мирний час витягують поранених в АТО хлопців з чіпких пазурів смерті; волонтерам – людям, на плечах, яких тримається наша армія. Саме цим людям останнім часом присвячують вірші та пісні, про них пишуть книги.

Наприкінці січня книжковий фонд мелітопольських бібліотек поповнився новою книгою. Це збірка «Вклоняємось доземно Українському солдату». З цього приводу 3 лютого у читальній залі бібліотеки ім. М. Лермонтова було проведено презентацію-зустріч для мелітопольців та гостей міста.

Співробітники читального залу підготували буктрейлер за цією книгою та, перегортуючи сторінки збірника, розповіли про деяких героїв книги. Серед запрошених на захід були люди, кожен з яких має право зайняти сторінку в збірнику - це військові з 23, 37 батальонів, батальону «Миротворець» та волонтери з  міського та районного центрів допомоги учасникам АТО «Побратим».

Своїми думками з приводу книги поділився голова правління спілки учасників АТО Олег Кушнаренко. А письменник, поет та волонтер Олег Гончаренко поділився планами написання нової книги про учасників АТО.

Піснями і віршами прикрасили зустріч студентки Мелітопольського училища культури Альона Завойська та Ногайського аграрного коледжу Світлана Димитрова. 

В читальній залі було розгорнуто виставку «Вони пішли у безсмерття», яка присвячена мелітопольцям, що загинули в зоні АТО.

 

   Наприкінці зустрічі бібліотекарі, які є учасниками всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна», передали чергову партію книг бійцям Мирненської військової частини та військовослужбовцям, які пообіцяли найближчим часом передати книжки воїнам на передову. Організатори зустрічі наголосили на необхідності кожного громадянина підтримувати наших воїнів як морально, так і матеріально.

Переглядів: 528 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі