Четвер, 18.04.2024, 18:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 26 » Визначені переможці творчого конкурсу «Моє рідне місто – М»
09:22
Визначені переможці творчого конкурсу «Моє рідне місто – М»

2 вересня бібліотекою ім. В. Маяковського було оголошено про творчий конкурс до Дня міста «Моє рідне місто – М» в рамках проекту «Відкрий Мелітополь у своєму серці». Відгукнулося дуже багато охочих. Майже 50 робіт були поділені на три категорії: ФОТОГРАФІЯ, МАЛЮНОК, САМОРОБКИ.

21 вересня відбувся завершальний етап конкурсу – підбиття підсумків. Роботи оцінювало журі у складі завідувача бібліотеки ім. В. Маяковського Олени Кібки та бібліотекаря Віри Жданової, фотографа Валерія Раковського, бібліотекаря Вищого професійного училища Анжели Нейчевої.

 

Журі було дуже складно визначитися з переможцями. Всі роботи відрізнялися своєю красою, оригінальністю та креативністю. Багато робіт було представлено у національному колориті.
Діти намалювали пейзажі міста, підлітки створили своїми руками чудові вироби. Старше покоління представили неймовірні картини з бісеру. Приємно відзначити, що до конкурсу долучилися і «нові місцеві», які представили оригінальні вироби з натуральних матеріалів.

  

Під час заходу мешканці змогли почути чудову пісню вихованки дитячого клубу «Факел» Дар’ї Жидкевич та послухати вірші місцевих поетів про наше місто у виконанні учнів Вищого професійного училища.

У номінації «САМОРОБКИ» перемогу одержали:

І місце - Храброва Тетяна

ІІ місце - Кузнєцова Таїсія та Слепко Яна

ІІІ місце - Бурса Євгенія

Переможцями номінації «МАЛЮНОК» стали:

І місце - Горелова Ганна

ІІ місце - Тюрина Тетяна

ІІІ місце - Березовська Аліна

Найкращими фотографами були визнані:

І місце - Тиць Карина

ІІ місце - Маренкова Ганна

Усі переможці отримали грамоти та подарунки.

 

  

Творчі роботи учасників конкурсу «Моє рідне місто – М» представлено на виставці в бібліотеці ім. Маяковського, яка діятиме впродовж тижня. Бібліотекарі запрошують всіх завітати до книгозбірні та помилуватися чудовими виробами умільців.

Проведення Конкурсу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади у проекті «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що реалізується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Мета проекту: інтеграція та об’єднання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та членів приймаючих громад шляхом соціальної згуртованості населення та миробудівництва.

Переглядів: 427 | Додав: admin | Теги: конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі