П`ятниця, 29.03.2024, 02:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 12 » Виставка-позитив «Загадка Святого Валентина»
14:32
Виставка-позитив «Загадка Святого Валентина»

Любов, як сонце, світу відкриває

Безмежну велич людської краси.

І тому світ завжди благословляє

І сонце, що встає, і серце, що кохає.

В. Симоненко

14 лютого у багатьох країнах світу вважають Днем усіх закоханих. Масово День святого Валентина відзначають з ХIII століття в Західній Європі, з 1777 року - в США, а в країнах СНД - з 90-х років минулого століття. В Україні воно теж стало одним із улюблених свят.

                                                                     

Найромантичніше свято року - День Святого Валентина. Цього холодного дня навіть повітря сповнене Любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, що загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

День святого Валентина полюбився і в Україні. І не тільки молоді. Із задоволенням усі грають у цю своєрідну гру, даруючи «валентинки» один одному: і малі дітлахи, і дорослі. Українці - народ з теплим серцем. І нехай кажуть, що це свято для нас чуже, та коли йдеться про кохання, хіба мають значення такі аргументи?

Бібліотекарям Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова також до вподоби це світле та добре свято - свято любові. Тому, напередодні Дня святого Валентина співробітники читального залу підготували виставку-позитив «Загадка Святого Валентина».

На виставці представлені книги, періодичні видання про кохання. Родзинкою книжкової виставки є книга Олексія Корнєєва «Практика фен-шуй. Я привертаю любов», це видання для тих, хто намагається жити в гармонії з навколишнім світом і самим собою. Як доводить практика фен-шуй - гармонія природних стихій народжує любов, а любов дарує людині щастя. Бібліотекарі радять скористатися рекомендаціями майстрів фен-шуй, щоб розв’язати проблеми особистого життя, знайти своє єдине кохання, а подружжям зміцнити свої стосунки.

                                                                          

Запрошуємо мелітопольців та гостей міста поринути в атмосферу чарівності та загадковості цього свята, відвідавши яскраву виставку «Загадка Святого Валентина».

Переглядів: 612 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі