П`ятниця, 19.04.2024, 15:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 12 » Виставка-позитив «Родина, як зірка єдина»
15:31
Виставка-позитив «Родина, як зірка єдина»

Сім’я - це джерело, водами

якого живиться повноводна річка

народної держави.

В.О. Сухомлинський

 

 

Міжнародний день сім'ї відзначається в системі Організації Об'єднаних Націй. Цей день щорічно святкується 15 травня.

З сім’ї починається життя людини, саме в ній закладаються основи виховання та формування майбутньої особистості. Через неї нащадкам передаються духовні цінності, життєвий досвід, трудові навички та національні традиції. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності; те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

На честь цього свята працівники читальної зали Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова підготували виставку-позитив «Родина, як зірка єдина».

Виставка складається з трьох розділів. 

У першому розділі «Міцна сім’я – міцна держава» представлені видання, які висвітлюють актуальні проблеми сімейного права. Корисну інформацію можна знайти в книзі доктора юридичних наук, професора, провідного фахівця у галузі цивільного та сімейного права Зорислави Ромовської «Сімейний кодекс України: науково-практичний коментар», який призначений усім, хто в повсякденому житті стикається з проблемами сімейного права.

Другий розділ «Моя сім'я - найбільший скарб» наповнений книжковими та періодичними виданнями. Серед них: «Семейная энциклопедия этикета», книга відомих англійських фахівців «В ожидании ребенка: руководство для будущих матерей и отцов»«Практична енциклопедія раннього розвитку. Від народження до року» Любові Павлової та інші.

Третій розділ «Мама, тато, я – читаюча сім'я» пропонує книги, що зацікалять, як окремих членів родини, так і ті, що можна читати всією родиною. Тут представлені книги Ірени Карпи «Жовта книга», Любко Дереша «Немного тьми», Богдана Жолдака «Гальманах» та інші видання.

Елліна Білик запрошує всю родину ознайомитися з її збірником «Міфи і легенди Давньої Греції: Боги та герої», з великим захопленням вона розповідає про богів та героїв, про подвиги та славу. Ви будите здивовані та заінтриговані, якщо відкриєте для себе це ілюстроване видання.

Запрошуємо всіх відвідати виставку-позитив.

 

 

 

 

Переглядів: 478 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі