Субота, 20.04.2024, 06:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 4 » Виставка-порада «Формула здоров’я»
14:33
Виставка-порада «Формула здоров’я»

7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я, спрямований на залучення широкої громадської уваги на відповідальність за власне здоров’я та розуміння важливості здорового способу життя. Напередодні цього свята у читальній залі бібліотеки ім. М. Горького оформлено виставку-пораду «Формула здоров’я».

Добре здоров’я, розумно збережене і зміцнене самою людиною, забезпечує їй довге і активне життя. Про те, як цього досягти, читачі знайдуть поради на сторінках книжок виставки, яка має три розділи.

В першому розділі «Нехворійка» представлені книги А. Ільяшенка «Найновіший довідник сімейного дитячого лікаря», Е. Білик «Розвиток і виховання дитини від народження до школи», Г. Билич «Медицинская  популярная энциклопедия».

Література другого розділу «Смачно та корисно» розповідає про вплив біологічно активних речовин овочів, городньої зелені, фруктів, ягід на організм людини, дає практичні поради по їх застосуванню у профілактиці та лікуванні хвороб, а також у раціональному харчуванні та косметиці. Це такі книжки, як «Овочі і фрукти в нашому харчуванні» (автор Ф. Мамчур), «Вкусно, полезно, рационально» (автор В. Тичинський) та інші.

Видання третього розділу «Ігри та забави» присвячені фізкультурно-оздоровчій тематиці, з їх допомогою ви дізнаєтеся, як обладнати домашній стадіон, як організувати раціональний режим дня, загартовування та харчування, поринете у світ футболу та баскетболу, ознайомитеся зі збіркою рухових та інтелектуальних, дворових і настільних ігор. 

Основна мета цієї літератури – допомога у впровадженні фізичної культури в побут сім’ї.

Переглядів: 448 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі