П`ятниця, 26.04.2024, 18:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 23 » Виставка-помічниця «Смачні фантазії»
14:26
Виставка-помічниця «Смачні фантазії»

«Смачні фантазії» - саме так називається яскрава виставка-помічниця, яка розгорнута на абонементі бібліотеки ім. М. Горького. На виставці представлені книги з кулінарії, які містять величезну кількість найрізноманітніших рецептів та порад, завдяки яким можна накрити щедрий та оригінальний стіл як у будні, так і на свята. 

Виставка складається з 3-х розділів.

У I розділі «Для сім`ї та гостей» представлені книги, що допоможуть краще організувати здорове харчування сім`ї, ощадливо витрачаючи працю, час та кошти, дадуть можливість урізноманітнити щоденне та святкове меню. Заслуговує на увагу збірка «Вкусные фантазии из обычных продуктов», в якій розкрито головну таємницю всіх кулінарів світу: як, скориставшись нескладним набором звичайних продуктів, створити шедевр кулінарного мистецтва.

II розділ «З дітьми і для дітей» містить книги про харчування здорових та хворих діточок та рецепти нескладних оригінальних страв, які діти зможуть приготувати самостійно або із допомогою дорослих. Зокрема, книги «Здорове і правильне харчування для вашого малюка» та «Готовлю сама. Кулинарная книга для современных девчонок» Елги Боровської.

III розділ «Чоловік на кухні» має нагадати  представникам сильної статі про те, що саме чоловіки вважаються кращими кухарями у світовій кулінарній практиці. Скориставшись порадами із представлених у цьому розділі книг, чоловіки – як сімейні, так і ті, що дбають про себе самі, при мінімальних затратах зусиль зможуть зробити приємний сюрприз для близьких та гостей. Їх обов`язково зацікавить видання «Шашлык. Барбекю. Гриль».

Сподіваємось, представлені книги стануть добрими порадниками, допоможуть розкрити секрети кулінарного мистецтва та зрозуміти, що домашня кулінарія потребує фантазії, а сімейний кулінарний майстер-клас - це смачно, весело, креативно.

Переглядів: 405 | Додав: admin | Теги: Смачні фантазії, виставка-помічниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі