Четвер, 25.04.2024, 11:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 2 » Виставка-інформація «З Україною в серці»
15:52
Виставка-інформація «З Україною в серці»

«З Україною в серці» - саме таку назву має виставка, відкрита у читальному залі бібліотеки ім. М. Горького. Книги представлені до уваги користувачів з метою поширення знань про історію та сучасність країни, її минуле та сучасне життя.

Ми усвідомлюємо себе народом з віковічними національними традиціями, палким почуттям патріотизму, носіями загальнолюдських цінностей. В цьому можна переконатись, переглядаючи, наприклад, книгу Тараса Чухліба "Гетьмани України-Русі". У цьому виданні змальовано тридцять три історичні портрети найбільш відомих володарів гетьманської булави давньої України-Русі. Читач познайомиться зі сповненими пригод і випробувань біографіями козацьких ватажків, дізнається багато цікавих фактів з особистого життя гетьманів, довідається про їхню роль на військовій та політичній арені.

На сучасному етапі Україна – на шляху національного відродження. Повертаються давно забуті традиції. Про це якнайкраще розповість книга корисних порад Анатолія Мяловицького та Георгія Оганяна «Культура побуту – сила нації». При підготовці книги використано дослідження й рекомендації фахівців, багатий досвід і давні традиції українського народу.

Рідна мова стала, за висловом Дмитра Павличка, «господинею у рідному домі», країна входить до спільноти європейських держав. Тому жевріє надія на кращу долю українського народу, який живе з любов’ю в серці до України, її трагічної історії, неповторної природи, чарівної мелодійної мови.

Запрошуємо всіх охочих відвідати виставку-інформацію «З Україною в серці» та долучитись до вивчення історії та традицій нашого народу.

Переглядів: 421 | Додав: admin | Теги: Україна історія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі