Субота, 04.05.2024, 03:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 1 » Виробниче навчання «Впровадження адміністративних електронних послуг в практику роботи бібліотек»
18:14
Виробниче навчання «Впровадження адміністративних електронних послуг в практику роботи бібліотек»
     Сучасний стан розвитку суспільства зумовлює необхідність удосконалення всіх соціальних інститутів, переосмислення їхньої суспільної ролі та соціальної мети діяльності. Бібліотеки України утверджують свою роль як культурологічні і просвітницькі інституції, що сприяють процесам інформати­за­ції суспільства, забезпечують права громадян на доступ до інформації та інтелектуальну свободу особистості. Ефективно реалізувати таку місію бібліотеки можуть лише висококомпетентні професіонали, які володіють глибокими фаховими знаннями. Тому 28 лютого 2013 р. для бібліотечних спеціалістів Мелітопольської міської ЦБС було проведене виробниче навчання «Впровадження адміністративних електронних послуг в практику роботи бібліотек» у форматі «Світового кафе». На цей захід до бібліотекарів завітала головний спеціаліст відділу культури О. Єгорова.
   Відкрила навчання провідний методист Л. Кривошликова презентацією «Адміністративні послуги в електронному вигляді: поняття, принципи і механізми надання». Бібліотекарі дізнались про нові послуги, що впроваджуються у бібліотечну роботу, та як якісно і правильно їх надавати, використовуючи сучасні технології.

    Друга частина заходу проводилась в режимі обговорення у форматі «Світового кафе». Провідний бібліограф Г. Брага запропонувала актуальну тему «Які послуги електронного управління є або можуть бути впроваджені у вашій бібліотеці?». Бібліотекарі Мелітопольської міської ЦБС в невимушеній атмосфері жваво обговорювали запропоновані питання та висловлювали свої думки. По кожному з питань була представлена міні-презентація, де бібліотечні фахівці підбили підсумки та запропонували свої шляхи вирішення проблеми.
 

     Завершилось навчання в Інтернет-центрі бібліотеки тренінгами «Впровадження адміністративних електронних послуг в практику бібліотек», які здійснила провідний бібліотекар І. Єфименко. На допомогу бібліотекарям Мелітопольської міської ЦБС була розроблена пам’ятка «Адміністративні послуги в електронному вигляді».

Переглядів: 555 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі