Четвер, 25.04.2024, 06:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 28 » Творчий вечір Вілена Миколайовича Усікова
11:22
Творчий вечір Вілена Миколайовича Усікова

25 жовтня в Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбувся творчий вечір Вілена Миколайовича Усікова.

Народився Вілен Миколайович в м. Молочанську, але називає себе мелітопольцем, оскільки це місто стало його домівкою, подарувало можливість творити та любити, тут він зустрів рідних людей, вірних друзів.

Бібліотекарі читального залу підготували цікаву розповідь і мультимедійну презентацію про життя та творчість Вілена Миколайовича. Художник, актор, режисер-постановник, педагог, чудовий оповідач, майстер конферансу, письменник Вілен Миколайович Усіков - талановита і різнобічно обдарована людина. Напевно тому, навколо нього в житті завжди були такі ж талановиті, неординарні, творчі люди.

Зал прикрашала виставка картин Вілена Миколайовича. Художник однаково професійно пише натюрморти, портрети, пейзажі. Від картин живописця віє душевністю і теплом. Також були представлені картини молодої мелітопольської художниці Олени Машевської.

На творчому вечорі Вілен Миколайович представив дві книги «Родное и близкое» та «Мой город – наши мелитопольцы».

Перша - це альманах про творчість Вілена Усикова, лауреата Всеукраїнського форуму національних культур. В ньому автор долучає до головного - любові до рідного і близького, без чого неможливо уявити творчу людину-художника.
Друге видання - це книга про чудових людей, які стояли біля витоків розвитку культури нашого міста Мелітополя, яких автор знав особисто, з якими звела доля в роботі і творчості, хто покинув місто у пошуках кращого життя, хто пішов з життя, але залишив яскравий слід. Вілен  Миколайович відродив до життя забуті імена, відкрив таємниці деяких знаменитих городян, показав з невідомого боку відомих мелітопольців.

Розділи літературно-художнього альманаху говорять про багатий життєвий досвід автора, яким він із задоволенням ділиться з молодим поколінням: «Неповторимые», «Что в имени твоем», «Приколы провинциального городка», «Страницы дневника моей памяти». 

На зустріч з Віленом Миколайовичем Усіковим прийшли його численні друзі, колеги по творчому цеху, краєзнавці та шанувальники талантів його багатогранної особистості. Вони сказали безліч добрих слів про творчість та талант Вілена Миколайовича.

  

Неповторну душевну атмосферу вечора допоміг створити юний саксофоніст, вихованець Вілена Миколайовича, Максим Притуленко. Своїми враженнями про творчість Вілена Усікова поділився поет Валерій Розов та продекламував власні вірші, присвячені Мелітополю. 

Вілен Миколайович Усіков висловив глибоку вдячність всім присутнім. Всі гості зустрічі отримали від В. Усікова примірник книги «Мой город – наши мелитопольцы» з його автографом.

 

 

 

 

 

Переглядів: 466 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі