Середа, 24.04.2024, 01:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Січень » 20 » «Твоя кар`єра в твоїх руках»
11:23
«Твоя кар`єра в твоїх руках»

Вже другий рік поспіль реалізується спільний проект бібліотек Централізованої бібліотечної системи та Мелітопольського міського центру зайнятості «Твоя кар’єра у твоїх руках». Одне з пріоритетних завдань, яке вирішується в цьому пректі, – збільшення рівня зайнятості та самозайнятості молоді на ринку праці регіону

18 січня на базі бібліотеки ім. Горького пройшла зустріч зі студентською молоддю Мелітопольського будівельного центру професійно-технічної освіти.

Присутні учні разом з бібліотекарями та фахівцем з профорієнтації міського центру зайнятості шукали відповіді на актуальні питання щодо пошуку роботи: «Де шукати? Як це роботи? Які інструменти використовувати? Чим вразити майбутнього роботодавця?».

У форматі діалогу учасники тренінгу напрацьовували необхідні навички. На сьогодні на базі бібліотек міста встановлені сучасні комп’ютери з доступом до мережі Інтернет, тому кожен охочий може скористатися такою послугою з пошуку роботи чи розміщення резюме.

Фахівець з профорієнтації Ірина Волкова поінформувала хлопців та дівчат про послуги Державної служби зайнятості. «Молодий фахівець, здобуваючи знання в навчальному закладі, повинен паралельно навчитись техніці самомаркетингу, тобто вміти вигідно представити себе, свої можливості і навички на ринку праці з метою викликати інтерес потенційного працедавця. Працюючи над собою, ви закладаєте підвалини майбутнього успішного працевлаштування», – звернулася спеціаліст центру до молодіжної аудиторії. 

В ході тренінгу юнаки отримали буклети з прикладами та порадами для шукачів роботи, дізналися, як уникнути помилок при проходженні співбесіди, основні причини відмов у працевлаштуванні.

Переглядів: 385 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі