П`ятниця, 29.03.2024, 17:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Тренінг з працевлаштування на базі бібліотеки ім. М. Горького
14:37
Тренінг з працевлаштування на базі бібліотеки ім. М. Горького

Спільний проект «Твоя кар`єра в твоїх руках» Централізованої бібліотечної системи та Мелітопольського міського центру зайнятості продовжує успішно впроваджуватися в життя. Наступний тренінг з працевлаштування був проведений на базі бібліотеки ім. М. Горького.

18 квітня учнівська молодь Мелітопольського будівельного центру професійно-технічної освіти взяла участь в обговорені такої важливої теми, як працевлаштування, бо вже скоро вони отримають дипломи про закінчення освіти і приступлять до пошуку омріяної роботи. 

Як знайти роботу, де краще шукати її, методи та можливості пошуку - на всі ці запитання намагалися дати відповідь організатори заходу. Корисна інформація про ресурси Інтернету, де пропонуються вакансії: форуми з пошуку роботи, сайти кадрових агентств, сайти компаній, соціальні мережі, спеціалізовані сайти work.ua, rabota.ua, job.ukr.net, hh.ua друковані видання, - всі актуальні джерела були озвучені в процесі тренінгу. Бібліотекарі продемонстрували учням шляхи пошуку роботи через різні джерела та проаналізувати ефективність кожного з них.

Фахівець з профорієнтації Мелітопольського міського центру зайнятості Ірина Волкова поінформувала хлопців та дівчат про послуги служби зайнятості для молоді та зупинилася на оформленні резюме. Учні дізналися про вимоги до складання ділового документу, його різновиди, особливо такого виду як відеорезюме. Професійно складене резюме є дієвим заходом презентації перед потенційним роботодавцем.

Завершальним блоком зустрічі стало обговорення майбутньої співбесіди з роботодавцем та з’ясування основних причин відмов у працевлаштуванні.

Наприкінці заходу випускникам технікуму була продемонстрована віртуальна виставка «Твоя кар`єра в твоїх руках», а також викладка «Тим хто шукає роботу», видання якої стануть корисними при пошуку першого робочого місця.

Переглядів: 466 | Додав: admin | Теги: працевлаштування, тренінг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі