Вівторок, 16.04.2024, 16:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Шлях у доросле життя
11:45
Шлях у доросле життя

Мелітопольський міський центр зайнятості та Централізована бібліотечна система продовжують допомагати старшокласникам у виборі майбутньої професії. У рамках спільного проекту щодо профорієнтації учнівської молоді «Твоя кар’єра – у твоїх руках» 7 квітня на базі бібліотеки ім. Маяковського організовано та проведено тренінг-семінар «Шлях у доросле життя». 

Участь у заході взяли старшокласники Мелітопольської загальноосвітньої школи I-III ст. №7, педагоги, представники вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста. Присутні на заході потенційні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з представниками трьох навчальних закладів міста: Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького, Мелітопольського училища культури та Мелітопольського вищого професійного училища.

  

Кожен представник підготував відеопрезентацію свого навчального закладу. Діти із зацікавленням слухали інформацію та ставили питання.

 

Фахівець з профорієнтації міського центру зайнятості Ірина Волкова поінформувала хлопців та дівчат про послуги служби зайнятості, складові вибору майбутньої професії, перспективи сучасного ринку праці.

Протягом заходу діти разом з бібліотекарями «будували» дерево професій: хтось вже точно знав, ким би хотів стати, для іншого процес пізнання себе тільки розпочинався. Отже, спільна робота центру зайнятості, міських бібліотек та навчальних закладів міста якраз і покликана надати можливість учням замислитись над професійним самовизначенням та подальшим успішним працевлаштуванням.

Переглядів: 415 | Додав: admin | Теги: профорієнтація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі