Субота, 20.04.2024, 01:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 3 » Презентація першої збірки молодої поетеси Богдани Гайдучек
14:11
Презентація першої збірки молодої поетеси Богдани Гайдучек

Меня в поэты Муза посвятила

И жизнь для Слова предрешила мне…

Ці рядки належать тендітній і зворушливій дівчині Богдані Гайдучек, члену ЛІТО ім. П. Ловецького. Презентація її першої збірки «Лики. Дневник заблудшей души» відбулося 2 лютого в читальній залі центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова. Свою першу книгу авторка присвятила любові і, як вона сама пише, «тим, хто дає другі шанси».

Збірник містить 2 розділи: «Лики» - куди увійшли вірші, написані в період з 2013 по 2016 роки, та «Дневник заблудшей души», до складу якого увійшли літературні замальовки.

У всій її поезії відчувається вплив XIX століття, та й сама вона, ніби гостя з минулого, яка випадково зазирнула в наше століття. Але, не дивлячись на крихкість, Богдана напрочуд цілісна натура. У кожному рядку її віршів відчувається боротьба з нерозумінням навколишнього світу і з самою собою, зі своїми думками, пристрастями, бажаннями.

Автор належить до молодого покоління - покоління активних, небайдужих людей. Саме тому, співробітники читальної зали вирішили, що презентація книги Богдани повинна бути незвичайною, активною і динамічною. Тому у всіх присутніх була можливість взяти участь в імпровізованому «літературному караоке», де були присутні музика, слова, ритм, настрій. Ось тільки потрібно було не співати, а читати вірш під музичний супровід. А допомогли бібліотекарям в такому невеличкому експерименті учні спеціалізованої школи № 25, які спробували себе в ролі читців. А ось Богдана, змогла не тільки оцінити, як звучать її твори з вуст її читачів, а й відзначити кращого читця.

 

Багато хороших слів сказали на адресу Богдани Гайдучек  наставник, член літературного об`єднання ім. П. Ловецького Світлана Непомняща, Єлизавета Мамонова та інші.

  

На зустріч-презентацію завітали також любителі поезії з територіального центру соціального обслуговування, слухачі університету третього покоління та інші небайдужі до поезії.

Присутні на презентації книги побажали Богдані, щоб поетичне слово завжди було з нею поруч, допомагаючи в хвилини радості і печалі.

Переглядів: 580 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі