Вівторок, 23.04.2024, 23:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 10 » Поради для жінок
14:26
Поради для жінок

 З 7 квітня до 1 червня на абонементі бібліотеки ім. М.Горького діє книжкова виставка-порада «Сучасна жінка – ресурси і можливості». Представленні на виставці видання містять корисні та мудрі поради і цікаві ідеї для вирішення різноманітних і часом непростих питань, які постають перед сучасною жінкою.

Виставка має три розділи. Перший розділ «Шлях до успіху» містить книги з педагогіки та психології. Завдяки ним можна навчитись розуміти себе і оперувати власною долею самостійно, дізнатись про те, як знайти справжнє кохання і побудувати кар’єру, як налагодити гармонійні подружні стосунки та грамотно виховувати дітей. Зокрема, це такі видання, як «Карьера. Здоровье. Любовные отношения: советы, тесты, рекомендации» та «Азбука молодой женщины».

У другому розділі під назвою «Краса і здоров’я» представлені видання про здоровий спосіб життя і секрети жіночої краси: емоційне саморегулювання, здорове харчування, дієти, спорт і фітнес та інше. Заслуговують на увагу такі книги, як «Драгоценная энциклопедия для современных девчонок» та «Как вкусно есть и великолепно выглядеть».

Третій розділ «Мода і стиль» підкаже чудові рішення у нелегкій справі пошуку гармонійного та індивідуального стилю. Одна з таких книг – «Стрижки и прически» Н.В. Ашаєвої та А.К. Дмитрієва. Виглядати завжди витончено та ефектно допоможе також книга А.В. Солнцевої «Лучшие модели современной одежды для женщин: Советы опытного дизайнера». Власноруч створені речі не тільки дозволять виглядати стильно, але й допоможуть відчути себе творчою особистістю.

Запрошуємо всіх бажаючих завітати до бібліотеки ім. Горького та ознайомитися з цікавою виставкою.

Переглядів: 439 | Додав: admin | Теги: виставка-порада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі