Субота, 27.04.2024, 01:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 26 » Олександр Завара презентував свій новий роман "Песиголовець"
10:26
Олександр Завара презентував свій новий роман "Песиголовець"

25 травня у центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова Олександр Завара порадував прихильників своєї творчості презентацією нового роману "Песиголовець", який покликаний задовольнити потреби найвибагливішого поціновувача містичних трилерів. Це вже його третій роман. До цього автор видав два романи: "IQ=FAQ" та "Ката Моргана".

У романі "Песиголовець" є все те, чого бракує сучасному українському читачеві, залюбленому у твори Кінга. Попри виразну любовну лінію, добре розкриту родинну драму, це все ж таки містичний трилер, розрахований на досить вузьку аудиторію: чоловіків і жінок, що люблять полоскотати собі нерви.

 

"Із перших сторінок тексту автор постає перед читачем як досвідчений психолог, тонкий знавець людських душ. Автор пропонує читачеві досить цікаву легенду про людину-пса, яка колись жила на наших землях і намагалась мирно співіснувати із сусідніми племенами. Але люди, як відомо, недолюблюють тих, хто не схожий на них, не розділяє їхніх інтересів і вірувань, не хоче жити за їхніми правилами. Тому вони прагнуть підкоряти й принижувати, аби показати свою владу й уявну велич. Саме так стародавні люди намагалися вчинити із песиголовцем..."

Актуальні питання, дружня атмосфера, квіти  - все це дуже порадувало письменника на зустрічі з мелітопольцями.

 

Своєю активністю читачі, що відвідують такі презентації, прискорюють організацію наступних, які Завара пообіцяв організувати вже у вересні. Вибір особистості - за читачами !

Наприкинці зустрічі кожен охочий мав можливість придбати роман з дарчим підписом, сфотографуватися та поспілкуватися з талановитим автором особисто.

 

Нова книга Олександра Завари займе своє гідне місце й у міських книгозбірнях. Декілька екземлярів цього мистичного роману були подаровані автором міським бібліотекам. Ми впевнені, що цей неповторний витвір знайде своїх прихильників.

Використані джерела: 

1. Завара О. Песиголовець: роман / Олександр Завара ; передм. Вікторія Гранецька. — К. : Вид-во Жупанського, 2017. — 248 с.

2.  Юліна Ю. Роман, від якого мороз іде по шкірі [Електронний ресурс] / Юлія Юліна. - Режим доступу: http://bukvoid.com.ua/reviews/books/2017/05/22/154654.html.

Переглядів: 520 | Додав: admin | Теги: Песиголовець, презентація, Завара | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі