Середа, 24.04.2024, 23:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 29 » Одного разу в повітовому містечку...
14:12
Одного разу в повітовому містечку...

Бібліотекар – зовсім не нудна професія. Це довели бібліотечні працівники, які зібралися напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в головній книгозбірні міста. Урочистості з нагоди професійного свята мали назву «Одного разу в повітовому містечку».

Колектив Централізованої бібліотечної системи м. Мелітополя привітав начальник відділу культури Мелітопольської міської ради Михайло Семікін та директор Мелітопольської ЦБС Інна Єфименко. 

Найкращі працівники бібліотечної системи одержали Почесні грамоти та море теплих слів вдячності за сумлінну працю від директора та колег. Впродовж свята бібліотекарі отримували квіти та подарунки. Поет Микола Процюк, вірний друг та меценат бібліотек, презентував свою нову збірку «В такое время мы живем», в якій чимало віршів присвячено книзі та бібліотекам.

На святі було підбито підсумки започаткованого цьогоріч конкурсу для бібліотечних працівників ЦБС «Найкращий бібліотекар року». За рішенням кваліфікованого журі третє місце поділили бібліотекар ЦМБ ім. М. Лермонтова Юлія Гончарова та бібліотекар ЦДБ «Мальвіна» Світлана Захарова. Друге місце посіла працівник бібліотеки ім. Т. Шевченка Наталя Блажаєва. А головний приз отримала Інна Шевченко (ЦМБ ім. М. Лермонтова), яка вразила всіх своїм креативним підходом до створення портфоліо.

Після жартівливої хвилинки прийшов час привітати тих, хто роками вірно служив книзі, хто роками доводив всім, а головне самому собі, що має право носити ім’я справжнього бібліотекаря – ветеранів бібліотечної справи. Для них були підготовані щирі привітання та Подяки.

Також не обійшли увагою і нових працівників Мелітопольської ЦБС, які мали змогу познайомитися з усіма членами колективу і вислухати в свою адресу щирі привітання.

Організаторам вдалося зробити свято щирим, веселим та душевним!

Переглядів: 548 | Додав: admin | Теги: Мелітополь, Всеукраїнський день бібліотек | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі