Четвер, 25.04.2024, 11:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Серпень » 29 » Навчальний рік нас кличе до занять
08:57
Навчальний рік нас кличе до занять

1 вересня – День знань, хвилююче свято для всіх. Не існує людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів. Свято 1 вересня завжди залишається в пам’яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВНЗ, а, може, молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня - це всенародне свято, адже завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

В цей день проводять урочисті заходи. Ніколи не лишаються осторонь і бібліотеки. Центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова підготувала книжкову виставку – «Навчальний рік нас кличе до занять». Виставка складається з трьох розділів.

Перший розділ «В країні цікавих уроків» запрошує читачів пізнати неймовірний світ предметів, що викладають у школах і вищих навчальних закладах: математики, вищої математики, економічної теорії, права, хімії, біології та багатьох інших, адже дуже важливо, щоб учні та студенти  були повністю обізнані за тією чи іншою галуззю знань.

 У книжках другого розділу «Знання – це сила, сила – це знання» представлені енциклопедії: «Видатні наукові відкриття», «Універсальна енциклопедія знань» та книжки із серії «Сто великих…», що допоможуть у розширенні знань та пізнанні цікавих фактів всесвіту. 

Третій розділ «Дивовижний світ літератури» містить художні твори українських та зарубіжних письменників, таких як: Леся Українка, Іван Нечуй-Левицький, Франц Кафка, Альбер Камю, Данте, що входять до програми та вивчаються школярами і студентами.

З нагоди дня знань бібліотека вітає усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони - це сила!

Запрошуємо відвідати книжкову виставку.  З радістю чекаємо на вас!

Переглядів: 348 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі