Вівторок, 16.04.2024, 13:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 8 » Нагородження переможців конкурсу журналістських матеріалів
10:58
Нагородження переможців конкурсу журналістських матеріалів

8 червня в Центральній бібліотеці ім. М. Лермонтова в день свого 70-річчя журналіст, редактор, справжній професіонал Олександр Андрущенко до свого свята та свята своїх колег - Дня журналіста, організував нагородження переможців свого конкурсу журналістських матеріалів.

 

А журналісти міських і районних ЗМІ прийшли вшанувати ювіляра. Завітала на юбілей й міська влада, яка поздоровила не тільки Олександра Онисимовича, а й працівників засобів масової інформації з їх професійним святом, яке відзначалося напередодні. Зі словами привітання до ювіляра звернулися заступники міського голови Іван Федоров і Ірина Рудакова, голова Мелітопольської РДА Олександр Мангул і заступник голови районної ради Людмила Шляхтина.

 

Перед оголошенням результатів конкурсу ювіляр звернувся до журналістів. Він привітав своїх колег зі святом і побажав легко отримувати інформацію.

Постійний конкурс для журналістів, заснований Олександром Онисимовичем в 2007 році, цього року був присвячений темі "Мелітопольські патріоти і сепаратисти - межі протистояння". Участь в ньому взяли п'ять робіт. Заохочувальний приз отримав Олександр Колчинський за свою роботу-роздум.

Також була нагороджена редактор інформаційних програм ТРК "Контакт" Оксана Найдьон. Оксана Леонідівна виконала роботу в невластивому для себе жанрі - есе, в якому розмірковувала на тему "патріотів", що дуже легко змінюють колір. Нагороду отримала й замдиректора газети "Головна" Світлана Залізецька.

 

Переможцем конкурсу визнано роботу журналіста КП "ТРК" Мелітополь" Сергія Чурікова про загиблого члена екіпажу Іл-76 Віктора Ментуса "Недожитая жизнь".

Окремий приз отримала журналіст КП "Студія Мелітопольський район" Юлія Тимошенко, яка з особистих причин роботу на конкурс не виставила, проте тематичний матеріал виконала.

Олександр Андрущенко подякував тим, хто допоміг провести конкурс - меру Сергію Міньку і депутату районної ради Анатолію Ракову. Після цього перейшли до менш офіційної частини - вручення подарунків, привітань від друзів і загального фото на пам'ять.

 

У статті використані матеріали та фото з сайту МВ-местные вести.

Переглядів: 432 | Додав: admin | Теги: журналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі