П`ятниця, 26.04.2024, 00:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 10 » Музично-театралізоване бібліосвято «Осінні фарби»
11:57
Музично-театралізоване бібліосвято «Осінні фарби»

9 вересня спільними зусиллями працівників бібліотеки ім. Т. Шевченка, внутрішньо переміщених осіб та мешканців Мелітополя відбулось музично-театралізоване бібліосвято «Осінні фарби».

 

Дорослі і діти зібралися, щоб попрощатися з прекрасною порою року – літом і зустріти щедру красуню осінь. У святково прибраній бібліотечній залі панувала особлива атмосфера тепла і затишку, веселощів, дотепності та творчості. 

А передував цьому святу ретельний пошук талановитої дітвори серед внутрішньо переміщених осіб та мелітопольців. І це мало успіх. Під дахом бібліотеки зібралися і майбутні актори, і читці-декламатори, і вокалісти, і юні умільці. Допомагали в проведенні цього свята головні її герої: помічниці Літа - Полунички та Черешні, та чарівна Осінь зі своїми місяцями та вірними супутниками Дощиком, Колоском, Урожаєм. 

Протягом вистави лунали твори відомих поетів та композиторів, на створення яких авторів надихнула золота пора року. Музичне оформлення бібліосвята майстерно забезпечили Ірина Бардік та Аня Сидорова. У живому супроводі музикантів звучали улюблені багатьма мелодії та пісні. 

Учасники мали змогу продемонструвати й свої вироби з природних матеріалів, які доповнили і прикрасили книжкову виставку «Знов вересень ступив на наш поріг».

Закінчилось свято нагородженням найактивніших учасників, які отримали дипломи та солодкі подарунки.

Бібліотекарі та переселенці Ірина Бардік, Аня Сидорова, Юлія Ситнік, Надія Ніколайчук, Юля Дубініна доклали максимум зусиль, щоб зробити цю зустріч по-справжньому незабутньою.

 

Свято не тільки подарувало всім присутнім гарний настрій, але й сприяло згуртуванню «нових місцевих» та мешканців Мелітополя навколо спільної мети – розкриття творчих здібностей дітей. 

Театралізоване бібліосвято «Осінні фарби» - це перший захід з циклу «Культурне розмаїття», яке відбулось в рамках реалізації проекту «Відкрий Мелітополь у своєму серці».

Переглядів: 438 | Додав: admin | Теги: «Відкрий Мелітополь у своєму серці» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі