Четвер, 25.04.2024, 07:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 22 » Музичний вечір «Мелодія кохання»
11:45
Музичний вечір «Мелодія кохання»

21 лютого музичний вечір «Мелодія кохання» зібрав у бібліотеці ім. М. Горького шанувальників ліричних пісенних та поетичних творів. Серед них були місцеві мешканці, внутрішньо переміщені особи, учасники територіального центру соціального обслуговування, особи з обмеженими можливостями. 

 

Душевний настрій вечора підтримували пісні про кохання у виконанні дружньої музичної команди нових мелітопольців: Ірини Бардік, Юлії Ситнік, Світлани Ендовицької, Сергія Гавриленка, Надії Николайчук, Сулеймана Бабабекова та дуету сестер Батиревих. Всі їх виступи були нагороджені бурхливими оплесками і схвальними відгуками глядачів. 

 

Замислитись над силою, що має кохання змусили вірші талановитих  жінок-поетес Ліни Костенко та Лесі Українки. Вони вміли, як ніхто інший, красиво передати суть людських взаємин. Приємною несподіванкою стали номери від глядачів, які не змогли залишатися осторонь від цієї вічної теми. У їх виконанні лунали і веселі гуморески про кохання, і популярні пісні. «Червона рута», «Цвіте терен», «Только раз бывает в жизни встреча» - ці та багато інших пісень виконували всі разом. Було згадано багато пісень різних часів про кохання: народних, авторських, сучасних. 

 

Для кохання немає меж, тому ця тема єднає усіх. Такі емоційні зустрічі надають людям яскравий позитивний імпульс, естетичне задоволення та надихають на добрі справи.

 

Завершилось свято нагородженням найактивніших учасників, які отримали подяки та солодкі подарунки. Бібліотекарі та внутрішньо переміщені особи доклали максимум зусиль, щоб зробити це свято незабутнім.

 

Проведення музичного вечора стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в проекті "Сприяння відбудові та сталому розв'язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування ЄС.

Переглядів: 429 | Додав: admin | Теги: мелодія кохання, музичний вечір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі