П`ятниця, 29.03.2024, 01:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 14 » Мелітополь відвідав молодий талановитий письменник і мандрівник Макс Кідрук
16:40
Мелітополь відвідав молодий талановитий письменник і мандрівник Макс Кідрук

В рамках всеукраїнського туру письменник презентував в Мелітополі свій новий роман «Не озирайся і мовчи» і розповів про твір, над яким він зараз працює. 

 

«Не озирайся i мовчи» - містичний роман з елементами жахів і техно. За словами автора, новий роман є логічним продовженням традиції, закладеної в його попередніх творах «Твердиня» і «Зазирни у мої сни».
Події роману розгортаються навколо 14-річного хлопчика Марка, який у своїй школі є об’єктом знущань і насмішок. Знайомство підлітка з дівчиною Сонею приводить його до місця, де зупинився час, де можна сховатися від своїх життєвих проблем. Потрібно тільки не озиратися і мовчати. Але це місце стане зосередженням більш страшних речей...

 

 

 

 

Наприкінці презентації на слухачів чекав десерт - Макс Кідрук відкрив таємницю, над чим він зараз працює. Його майбутній роман називається «Де немає Бога».

 

- Ще в 2012 році я почув історію про катастрофу літака в Антарктиді. І ось я подумав: а раптом там хтось вижив, але їх ніхто навіть не шукав? І люди один на один залишилися з агресивним середовищем. Мене це так зачепило, що я 5 років розмірковував, як цей сюжет можна пов’язати з Україною. І недавно думка сформувалася! Але як саме - я вам не скажу. Чекайте виходу нового роману, - підбурив письменник публіку.

Макс відвідав понад 30 країн і частину презентації він присвятив тваринам Африки, за якими спостерігав під час відвідування Намібії і Танзанії. Особливу прихильність, судячи з розповідей, він відчуває до гепардів і медоїдів. Якщо перші зараз майже на межі вимирання, то другі дивують своєю безстрашністю, здатністю до виживання, і як-то кажуть, пофігізмом.

 

В рамках презентаційного туру Макс Кідрук планує відвідати 100 українських міст. На цей час письменник в дорозі вже місяць і свою задумку він називає божевіллям. Цей тур - найбільший тур на підтримку книги в Україні серед письменників.

Другий приїзд Макса Кідрука варто очікувати наступного року, оскільки він випускає приблизно 1 роман на рік. 

Переглядів: 490 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі