Середа, 24.04.2024, 14:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 13 » Літературні посиденьки у центральній бібліотеці
18:38
Літературні посиденьки у центральній бібліотеці

12 грудня співробітники Центральної бібліотеки ім. М. Лермонтова організували літературні посиденьки "Гурман-час любителів жанру". На посиденьки були запрошені вірні друзі бібліотеки - слухачі Університету третього віку територіального центру соціального обслуговування.

Найголовніше правило посиденьок - це тільки позитивні емоції і гарний настрій, а посиденьки в книгозбірні – це ще і зустріч з улюбленими літературними героями та цікаві розваги.

Бібліотекарі продемонстрували присутнім презентацію та відео-вікторину «Запрошуємо в детектив», перевірили наскільки добре вони розбираються в детективному жанрі.

Переможцями літературної вікторини стали Р.Н. Іконікова, З.К. Ломаченко та Л.І. Сенішак. За правильні відповіді переможці отримали подарунки.

Гості заходу дізнались цікаві факти про відомих письменників і літераторів, таких як, Франсуа Рабле, Чарлз Діккенс, Франц Кафка, Адам Міцкевич, Марк Твен, Оноре де Бальзак, Станіслав Лем, Леся Українка, Іван Франко, Василь Сухомлинський та багато інших.

Відомо, що наші предки дуже любили посиденьки, адже саме там можна було поспілкуватися, розповісти про свій смуток, посміятися над кумедними випадками з сусідами, поспівати старі добрі пісні та, звичайно, випити чашечку чаю. В кінці заходу всім присутнім запропонували посмакували каву та чай з солодощами.

Позитивний настрій зустрічі підтримав й гость посиденьок - Худяков Максим. Він подарував присутнім виконання власних музичних композицій.

Захід було проведено в рамках Проекту "Сприяння відбудові та сталому розв'язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування ЄС.

Переглядів: 442 | Додав: admin | Теги: літературні посиденьки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі