Четвер, 18.04.2024, 16:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 25 » Літературна вітальня «Зачаровані віршами»
15:27
Літературна вітальня «Зачаровані віршами»

24 січня в Коворкінг-центрі бібліотеки ім. Горького відбулося засідання літературної вітальні «Зачаровані віршами» за участю членів Мелітопольського літоб'єднання ім. П. Ловецького.

На зустріч з мелітопольськими поетами завітали шанувальники поетичного слова. Серед гостей заходу були і внутрішньо переміщені особи, і молодь, і люди з інвалідністю. Всім їм поезія допомагає пережити і щасливі, і непрості періоди в житті, не дає зачерствіти у вирі щоденних проблем.

Гості мали можливість познайомитись з творчістю Інни Панадій, Наталі Осташевської, Тетяни Данилевської, Сергія Хилька та Фаїни Янко. Їх поетичні роздуми і ліричні, і життєстверджувальні, в них біль і радість, життя і надія. Серед багатьох запам’ятались такі вірші: «Надежда» (Н. Осташевська), «Дочери» (І. Панадій), «О счастье мечтая» (Т. Данилевська), «Журавлі» (Ф.  Янко).

Особливою прикрасою зустрічі стали чудові пісні автора-виконавця Сергія Хилька. Глядачам дуже припала до душі пісня «Осенняя степь» на вірш І. Кашпурова, де слова і музика пронизані неймовірною любов’ю до рідного краю. Зхвилювала гостей і пісня «Ангел небесний» на слова А. Зубченко, у якій звучить звернення до сил небесних за душевною порадою.

На прохання гостей поети згадали свої перші вірші та відповіли на численні запитання. Справжньою несподіванкою стало те, що серед глядачів знайшлись поети-початківці. Учениця гімназії № 19 В. Кисиленко продекламувала свій вірш, який всі схвалили гучними аплодисментами.

На згадку про зустріч всі отримали сувеніри. Однак основною нагородою для всіх став хороший настрій і море позитиву, котрими були нагороджені всі без виключення. Такі емоційні зустрічі надають людям яскравий позитивний імпульс, надихають на добрі справи, зігрівають душу, сприяють єднанню громади навколо любові до літератури. 

Літературна вітальня була організована в рамках Проекту «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Переглядів: 479 | Додав: admin | Теги: літературна вітальня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі