П`ятниця, 26.04.2024, 08:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 18 » Куточок з питань працевлаштування
17:00
Куточок з питань працевлаштування

Для безробітних у Інтернет-центрі центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова організований “Куточок з питань працевлаштування”.

Це результат роботи колективу в проекті «Працевлаштування та розвиток трудових ресурсів в бібліотеках» в рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та адмініструється IREX/Україна в рамках програми «Бібліоміст».

“Куточок з питань працевлаштування” складається з окремого місця для самостійної роботи на комп’ютері з виходом в Інтернет, веб-камери, навушників та принтера. Безробітні мають можливість шукати роботу, брати участь у конкурсі грантів на відкриття власного бізнесу, розміщувати резюме, проходити скайп-співбесіду з роботодавцем тощо.

Крім того, вони можуть звернутися за порадою до бібліотекарів-консультантів. Співробітники бібліотеки допоможуть зорієнтуватись в різноманітних веб-сайтах для пошуку роботи, створити ділову електронну пошту, правильно скласти резюме та супровідний лист та багато іншого. 

А на відкритому стенді «Як знайти роботу?» усі охочі знайдуть для себе корисні та актуальні поради з працевлаштування, а головне - можуть додати своє оголошення, запропонувати свої послугиЯкщо безробітні не мають елементарних навичок для роботи на комп’ютерному обладнанні та в Інтернеті, вони можуть відвідати навчальні тренінги з комп’ютерної грамотності під час їх організації у бібліотеці.

Отже, приходьте до Мелітопольської центральної бібліотеки ім. М. Лермонтова шукати роботу та підвищувати свої професійні знання та навички!

Переглядів: 435 | Додав: admin | Теги: працевлаштування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі