Четвер, 25.04.2024, 01:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 4 » Книжкова виставка-валіза «США – країна-мозаїка»
12:45
Книжкова виставка-валіза «США – країна-мозаїка»

США - Країна великих можливостей і приголомшливої сили – саме так у світі сприймають Сполучені Штати Америки. Недивно, бо саме тут стрімко розвивається бізнес і формуються принципи світової економіки, реалізуються сміливі проекти і розвиваються сучасні технології, процвітає кінематограф та сучасне мистецтво. На величезній території США яскрава дика природа межує з динамічними мегаполісами. Тут уживаються сотні тисяч емігрантів з усіх куточків світу. Життя цієї країни різноманітне і насичене, тут вміють добре працювати і безтурботно розважатися. Саме своєю багатогранністю і різноманітністю Америка привертає увагу мільйонів туристів з усього світу, а подорож до США сприймається як шанс пізнати секрети успіху та змінити своє життя.

Тут можна побачити все: гігантські секвої, пустелі, каньйони, гейзери, водоспади, льодовики, вулкани, океани і моря - багато таємниць зберігає Америка, але відкриються вони найсміливішим і відважним.

Бібліотекарі читального залу пропонують Вам відправитися в подорож Америкою завдяки книжковій виставці-валізі «США – країна-мозаїка». Про те, як освоювали Американський континент, як імперські колонії боролися за незалежність і воювали за права людини, як створювалося і примножувалося національне багатство і як з'явилася на світ нинішня Америка - про все це і про багато іншого читач зможе дізнатися, заглянувши в книжкову валізу.

Запрошуємо всіх читачів та гостей міста відвідати книжкову виставку-валізу «США – країна-мозаїка».

Переглядів: 536 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі