П`ятниця, 19.04.2024, 03:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 1 » Книжкова виставка «Обери життя, воно прекрасне»
11:27
Книжкова виставка «Обери життя, воно прекрасне»

«Чума двадцятого століття» - саме так називають СНІД - страшну хворобу, що забирає мільйони життів, яку по праву порівнюють з «чорною смертю» середньовіччя. 1грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

До цієї дати у читальному залі бібліотеки ім. М. Лермонтова була оформлена книжкова виставка «Обери життя, воно прекрасне», яка складається з двох розділів.

Вірус імунодефіциту, став для всього людства потрясінням. Але що ми знаємо про СНІД, про його наслідки? Що таке вірус та як передається ВІЛ? Що ми знаємо про статеві контакти та запобіжні заходи? Як взагалі живуть люди з ВІЛ? Як потрапляють в її тенета? Відповіді на такі хвилюючі питання кожен читач бібліотеки може знайти в першому розділі книжкової виставки «СНІД: знання проти страху». В представлених книгах Володимира Широбокова «СПИД – синдром приобретенного иммунодефицита», Валентина Покровського «СПИД» та Геннадія Даниліна «Поединок со СПИДОМ. Болезнь победит человека или человек победит болезнь?» наводиться багато фактів і розповідається про людей різного віку, які потрапили у пастку.

Не кожна людина усвідомлює, що своєю поведінкою та звичками повсякчас або зміцнює або руйнує своє здоров’я. Другий розділ «За здоровий спосіб життя» містить видання Світлани Мирошниченко «Уникальные способы восстановления и повышения иммунитета», «Лечение заболеваний крови», Митрофана Фролова «Ваше здоровье – в ваших руках» та інші, які являють собою широкий спектр відповідей, порад, дотримуючись яких, можна зберегти здоров'я, досягти активного довголіття, позбутися шкідливих звичок. 

Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Пам’ятайте: єдина людина, що може вберегти вас від СНІДу - це ви самі! 

Запрошуємо відвідати виставку.

 

Переглядів: 762 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі