П`ятниця, 29.03.2024, 09:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 4 » Книжкова виставка «Можливості – обмежені, здібності – безмежні»
15:40
Книжкова виставка «Можливості – обмежені, здібності – безмежні»

5 травня відзначається Міжнародний день боротьби за права інвалідів.

Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі надії на те, що все буде добре. Ці люди поруч, вони – частина нашого суспільства.  До цього дня в Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова розпочала функціонувати книжкова виставка «Можливості – обмежені, здібності – безмежні».

Виставка складається з трьох розділів: «Права інвалідів в Україні», «Я – такий, як ти» та «Бібліотерапія». Представлені на ній видання розповідають про нелегкі будні інвалідів, про проблеми та перешкоди, що долають люди з особливими потребами.

Корисну інформацію можна знайти в книзі спеціаліста з лікувальної фізкультури та спортивної медицини Володимира Мухіна «Фізична реабілітація». Тут описано показання і протипоказання, терміни, послідовність і особливості застосування лікувальної фізичної культури. Повні комплексні вправи для лікування багатьох хронічних хвороб і реабілітації після перенесених недуг пропонують Ірина Калюжнова і Ольга Перепелова в посібнику «Лечебная физкультура и оздоровительная гимнастика». Про методику лікувальної фізичної культури при захворюваннях внутрішніх органів, суглобів і порушенні обміну речовин; особливості ЛФК при захворюваннях окремих груп населення розповідається в книзі «Лечебная физическая культура» (за редакцією Сергія Попова).

Та бібліотекарі впевнені, що одним із засобів лікування є бібліотерапія – лікування книгою, словом. Тому підібрали для цієї виставки ще цілу низку різноманітної художньої літератури: поезії, прозу, комедії тощо.

Переглядів: 970 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі