П`ятниця, 29.03.2024, 15:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 15 » «Хай щастю дитини не буде кінця»
16:45
«Хай щастю дитини не буде кінця»
Захист дитинства у цілому світі -
Це місія честі, любові й добра.
Заради майбутнього треба нам жити -
Прекрасне і вічне нехай не вмира.
 
    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають День захисту дітей. Це - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Тому у цей прекрасний день, біля бібліотеки ім. Т. Шевченка проходила дитяча конкурсно-ігрова програма «Хай щастю дитини не буде кінця».
    Захід підготували та провели педагоги ЗОШ № 8 разом з бібліотекарями. На свято дитинства прийшли учні ЗОШ № 6 та дітлахи всього району. У програмі були такі конкурси, як: «Конкурс плакатів», «Малюнок на асфальті», «Спортивні», «Пісенні».
   Бібліотекою ім. Т.Г.Шевченка була презентована яскрава виставка «Весь світ в дитячій книжці», яка привернула увагу не тільки дітей, а їх батьків. Багато хто з них цікавились представленою літературою і виявили бажання стати читачами нашої бібліотеки. На виставці можна було побачити як художню літературу, так і дитячі енциклопедії. Книги викликали великий інтерес у всіх присутніх, багато дітей із задоволенням гортали їх сторінки, з цікавістю задавали запитання бібліотекарям та педагогам. Для всіх бажаючих була проведена екскурсія по бібліотеці.
   По завершенні екскурсії хлопчики та дівчатка відвідали «Інтернет-центр», де здійснили перегляд улюблених мультфільмів. Усі були задоволені - дітлахи отримали масу позитивних емоцій, а бібліотека - здобула нових читачів.
 
   Яскраві фотографії можна подивитися у нашій фотогалереї

Переглядів: 793 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі