П`ятниця, 19.04.2024, 20:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 16 » Казкові перевтілення у бібліотеці
18:41
Казкові перевтілення у бібліотеці

15 жовтня в читальному залі бібліотеки ім. М. Лермонтова на гостей чекали ненудні сутінки. 

Всіх, хто того вечора завітав у бібліотеку, зустрічала дівчинка Аліса - героїня відомої казки Льюїса Керролла «Аліса в Країні Див». Під час знайомства гостей з Алісою з’явився ще один казковий персонаж – Білий Кролик в капелюсі та в білих рукавичках, який дуже поспішав на бал до Червоної Королеви. І, звісно, новостворені мандрівники вирішили поспішити за ним та з головою поринули у країну пригод. По-перше, щоб пролізти в маленьку нору їм довелося зменшитися за допомогою «чарівного» соку, а потім - збільшитися, завдяки «казковій» цукерці. 

  

Загалом на шляху до Королеви мандрівникам довелося зустрітися з Чеширським Котом, який провів конкурс на найчарівнішу посмішку, відвідати казковий кінотеатр, на сеансі в якому довідатися про автора казки «Аліса в Країні Див» та історію написання твору. 

Веселі друзі Тру-ля-ля та Тру-лю-лю за допомогою «найчарівніших танцюристів» провели з гостями бібліотеки майстер-клас «Джига-дрига», а не менш веселі приятелі Шалений заєць та Капелюшник влаштували для гостей конкурс «Чаювання». 

 

Після вікторини мандрівники мали честь стати перед грізні очі Червоної Королеви, яка весь час намагалася комусь відтяти голову. На щастя мандрівників, у Ката того вечора був вихідний, тож все закінчилося добре. 

Вінчало кінець чудового мандрування знайомство всіх присутніх з Білою Королевою, яка запросила гостей до столу з печивом та цукерками. 

Так, за чаюванням мандрівники остаточно повернулися з Країни Див до нашого часу, залишивши на пам'ять від ненудних сутінок подарунки, призи та гарний настрій.

 

Переглядів: 561 | Додав: admin | Теги: ненудні сутінки, «Аліса в країна див» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі