Субота, 20.04.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Січень » 18 » Інтеркультурна зустріч у бібліотеці
13:03
Інтеркультурна зустріч у бібліотеці

17 січня в центральній дитячій бібліотеці «Мальвіна» зібралися представники німецького, польсько-українського, кримськотатарського, єврейського та грузинського національно-культурних товариств Мелітополя, щоб визначити напрямки співпраці з відділом культури.

Місто Мелітополь є лідером мережі інтеркультурних міст в Україні. Ми маємо дев’ятнадцять національно-культурних товариств, що успішно розвиваються, зберігаючи свою культуру та презентуючи її всій Україні. Саме тому інтеркультурна зустріч під назвою «Підвищення рівня інтеркультурної комунікації молоді міста Мелітополя» мала на меті спланувати заходи розвитку національно-культурних товариств та проведення цікавих та самобутніх заходів для всіх жителів міста, незалежно від їх етнічного походження, статі, віку, освіти чи конфесії.

Присутні на зустрічі начальник відділу культури Михайло Семікін, спеціаліст відділу культури Ольга Фоміна, директор централізованої бібліотечної системи Інна Єфименко висловили сподівання на плідну співпрацю представників національних товариств та закладів культури.

 

Центральна дитяча бібліотека «Мальвіна» презентувала гостям зустрічі креатив-лабораторію «Культура народів рідного краю», де запропонувала взяти участь в інтеркультурному ярмарку «В слові «Ми» сто тисяч «Я», конкурсі дитячої іграшки «Добрий чарівник», телефотоконкурсі «Мама, я тебя люблю!» та інших. 

Представники національних товариств висловлювали свої побажання та ідеї стосовно проведення різних заходів з використанням можливостей місцевої громади та залученням міжнародних фондів.

На завершення учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю.

Переглядів: 547 | Додав: admin | Теги: національно-культурні товариства, інтеркультурність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі