Четвер, 25.04.2024, 00:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 16 » Інтелектуальні ігри та єралаш для дітей
17:37
Інтелектуальні ігри та єралаш для дітей

15 березня бібліотекою ім. В. Маяковського для учнів 1-х класів загальноосвітньої школи №13 був проведений літературний єралаш «Веселий настрій». 

А що ж таке єралаш? На це питання можна було відповісти тільки, взявши у цьому участь. Впродовж гри свою кмітливість та обізнаність хлопчики й дівчатка проявили, відповідаючи на питання вікторини та відгадуючи загадки про героїв дитячих книжок. Виконуючи творче завдання, діти спробували себе в ролі художника. Із заплющеними очима школярі малювали слона із вірша «Телефон» Корнія Чуковського.

 

Учні із задоволенням взяли участь у змаганні «Знайди правильну відповідь», складаючи з букв назви улюблених казок. Першокласники доклали всі свої зусилля, завзятість і енергійність, долаючи труднощі. Загалом захід був веселий і жартівливий - мов справжній єралаш. Малюки в захваті запрошували бібліотекарів відвідати їх ще раз.

 

16 березня для учнів 3-го класу ЗОШ № 13 бібліотека ім. Маяковського провела інтелектуальну гру «Всезнайки». 

Головною метою заходу було розширення читацького кругозору дітей, розвиток їхнього інтересу до книги, а також підвищення інтелектуального рівня. В «інтелект-змаганні», що складалося з п’яти турів, за перемогу боролися дві команди «Всезнайки» та «Інтелектуали».

  

У першому «Математичному» турі були завдання на кмітливість. У другому, під назвою «Темна конячка», учасникам треба було попрацювати зі словами, складаючи їх з букв. У третьому турі «Хто перший?» діти відповідали на різні запитання, намагаючись випередити суперника. У четвертому - «Літературному» третьокласники вгадували казкового героя і прислів'я. А заключний п'ятий тур «Різні теми» додав заходу веселого духу змагання, дотепності і винахідливості. Школярі із задоволенням відповідали на них, навіть аргументували свої відповіді. 

В кінці гри за кількістю набраних балів, були виявлені найрозумніші і найуважніші. Учасники гри довели, що вони люблять книгу і товаришують з нею.

Переглядів: 453 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі