Вівторок, 19.03.2024, 08:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Серпень » 29 » Фонди мелітопольських бібліотек поповнилися унікальним фотоальбомом
10:00
Фонди мелітопольських бібліотек поповнилися унікальним фотоальбомом

Фонди мелітопольських бібліотек поповнилися унікальним  фотоальбомом. «Хоробрі серця неможливо зупинити» - таку назву має книга, присвячена  запорожцям, що загибли в зоні АТО та під час Майдану. Є серед них і мелітопольці. 

Цей альбом-присвята - складова частина інформаційного ресурсу з ідентичною назвою. На сторінках збірника розміщені фотографії та інформаційні статті, які розкривають особистості справжніх патріотів, тих, хто безперечно заслуговує на пам’ять та повагу. Це вже друге видання: у першій книзі було 109 прізвищ, у новій книзі – 133 героя Запорізького краю.

Крім земляків, народжених у Запорізькому краї, до видання залучені прізвища військових – мешканців області, офіцерів запорізьких бригад та батальйонів, які відділи своє життя за незалежність держави, мир та спокій на рідній землі. 

«Хоробрі серця неможливо зупинити» – це своєрідний пантеон безсмертя, в якому назавжди закарбувалися імена захисників українського народу, яких не забули, не забувають і ніколи не забудуть. 

Меморіальний фотоальборм створенно Вільнянською гімназією «Світоч» Вільнянської районної ради Запорізької області та Книжковим медіаклубом Вільнянської гімназії «Світоч», видане за підтримки благодійного фонду «Фонд сприяння обороні Запорізької області» при Запорізькій облдержадміністрації та особисто голови облдержадміністрації Костянтина Бриля.

На жаль, сьогодні з’являються все нові та нові імена, які ще треба внести до нового видання інформаційного ресурсу «Хоробрі серця неможливо зупинити». Проте завдяки відповідальним та свідомим громадянам, які діляться інформацією про загиблих, тяжка жертва героїв України ніколи не буде забута.

Переглядів: 612 | Додав: admin | Теги: фотоальбом, «Хоробрі серця неможливо зупинити» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі