Субота, 20.04.2024, 07:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 12 » Європейське майбутнє очима українців
16:00
Європейське майбутнє очима українців

В Центральній бібліотеці ім. М.Ю. Лермонтова в рамках проекту Української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» та згідно програми проекту діє тематична виставка «Європейське майбутнє очима українців».

Виставка поділена на три розділи:

Перший розділ «Знайомтесь: Європейський Союз» ознайомить з історією Європейського Союзу та відкриє для Вас маловідомі факти з його діяльності. Європейський Союз – це сім’я демократичних Європейських країн, які об’єдналися заради миру та процвітання. Європейський Союз забезпечив півстоліття стабільності, миру та процвітання. Євросоюз розвиває спільну зовнішню політику та політику безпеки, що дає країнам ЄС можливість спільно діяти на світовій арені заради стабільності, співпраці та взаєморозуміння

У другому розділ «Україна: час вибору» представлені книжкові видання, які є яскравим підтвердженням того факту, що євроінтеграційний курс України ефективний стимул для глибинного реформування та успішної модернізації нашої держави. Цей розділ допоможе прослідкувати історію розвитку тісних політичних стосунків між Україною та ЄС шляхом постійного діалогу з політичних питань.

Переглянувши третій розділ виставки «Мандруючи країнами Європи», Ви можете помилуватися красою старовинних архітектурних споруд, побачити чудові і величні водоспади, також ви можете ознайомитися з мовою, народними традиціями історичним минулим кожної країни Європи.

Тож, на усіх, хто цікавиться європейським життям, історією, культурою, чекаємо у бібліотеці!

Переглядів: 486 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі