П`ятниця, 19.04.2024, 17:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 4 » «Дізнавайся про Європу більше»
10:21
«Дізнавайся про Європу більше»

З 1 квітня в Центральній бібліотеці ім. М.Ю. Лермонтова в рамках проекту Української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» та згідно програми проекту діє тематична виставка «Дізнавайся про Європу більше».

До уваги усіх зацікавлених цими питаннями виставка поділена на три розділи.

У першому розділі тематичної виставки «Знайомтесь: Європейський Союз» Ви дізнаєтеся про історію Європейського Союзу та відкриєте для себе маловідомі факти з його діяльності.

Яскравим підтвердженням того факту, що євроінтеграційний курс України є ефективним стимулом для глибинного реформування та успішної модернізації нашої держави, є представлені книжкові видання другого розділу книжкової виставки «Україна: час вибору». Цей розділ допоможе  прослідкувати історію розвитку тісних політичних стосунків між Україною та ЄС шляхом постійного діалогу з політичних питань. 

Кожна країна Європи: Велика Британія, Німеччина, Франція, Італія, Австрія, Швеція та інші – це неповторні перлини зі своєю мовою, народними традиціями, історичним минулим. Помилуватися величною красою старовинних архітектурних споруд, побачити чудові і величні водоспади Ви можете, переглянувши третій розділ виставки «Мандруючи країнами Європи».

До уваги читачів бібліотеки є електронна читанка - рідер, яка є допомогою та  складовою Пункту Європейської інформації та укомплектована фактографічними та статистичними матеріалами про Європу, європейські країни.

Тож, на усіх, хто цікавиться європейським життям, історією, культурою, чекаємо у бібліотеці!

Переглядів: 410 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі