П`ятниця, 26.04.2024, 09:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Липень » 7 » «Дивосвіт природи»
14:43
«Дивосвіт природи»

На абонементі бібліотеки ім. М. Горького відкрито книжково-ілюстративну виставку «Дивосвіт природи».

Захоплюючі книги та численні ілюстрації допоможуть зануритись у дивовижний і чудовий світ природи, дізнатись багато нового і цікавого.

Виставка складається з трьох розділів.

Перший розділ «Зелене диво» містить книги про рослини, їх роль у нашому житті та численні цікаві факти існування «зеленого світу». Зокрема, із книги «Тайны растительного мира. Удивительные факты из жизни растений» (упоряд. М.Г. Коляда) Ви дізнаєтеся про  найстаріше дерево на планеті, найбільшу водорість, кімнатні рослини, що знищують міль, довгожителів серед грибів та багато-багато іншого.

У другому розділі «Царство тварин» можна дізнатись про дивовижну різноманітність тваринного світу, його загадки і секрети. Про деякі надзвичайні факти і явища розповість книга «Секреты животного мира. Животные, которые удивляют» (упоряд.М.Г. Коляда). Читач дізнається про тварин-рекордсменів, і тварин, що існують в єдиному екземплярі, прочитає про місцевість, де можна зустріти білу змію і білого вовка, познайомитися з отруйною птицею і єдиним в світі страусом-листоношею, зможе відвідати унікальну школу для папуг і пташині «дитячі ясла».

У третьому розділі виставки «Підводний світ» презентовані книги про загадки Світового океану, життя морських та річкових мешканців, водних рослин та про значимість морів та океанів для людей.

Завітайте до бібліотеки з 5 липня до 21 вересня!

Ми гарантуємо, що видання виставки викличуть здивування і захоплення різноманітним і неповторним світом природи та пробудять інтерес до флори і фауни навіть у людей, далеких від ботаніки та зоології. 

Переглядів: 500 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі