П`ятниця, 19.04.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 25 » Дитячій бібліотеці ім. А. Гайдара - 80!
14:42
Дитячій бібліотеці ім. А. Гайдара - 80!

20 квітня в центральній дитячій бібліотеці «Мальвіна» відбулось святкування 80-річного ювілею бібліотеки під назвою «Золотий ключик країни дитинства».

В дитячій бібліотеці було святково і весело: читальну залу прикрашали кульки, яскраві фотозоні. Настрій присутнім створював музичний супровід та відомі герої дитячих казок у виконанні студентів вищого училища культури. 

Зі святом колектив бібліотеки прийшли привітати міська влада, друзі та колеги.

Відкрившись 80 років тому у 1938 році, сьогодні центральна дитяча бібліотека «Мальвіна» є однією з 5 бібліотек, що входить в структуру Мелітопольської централізованої бібліотечної системи. Вона є традиційно місцем проведення інтелектуального і творчого дозвілля городян та щорічно обслуговує приблизно 6000 читачів, видає понад 115 тисяч джерел інформації, організовує для дітей 1-9 класів понад 400 тематичних заходів.

Заступник Мелітопольського міського голови нагородив колектив Центральної дитячої бібліотеки ім. А. Гайдара за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи міста Мелітополя та з нагоди 80-річного ювілею Центральної дитячої бібліотеки ім. А. Гайдара Почесною грамотою виконавчого комітету Мелітопольської міської ради і в якості подарунку вручив працівникам сертифікат на спліт-систему.

 

Начальник відділу культури Михайло Семікін відзначив активну життєву позицію колективу бібліотеки. За багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи він нагородив найкращих працівників грамотами відділу культури.

Вихованці Палацу культури залізничників, дитячої музичної школи №1, колективів «Сузір’я» та «Отрада» дитячої школи мистецтв, студії «Слово» Палацу дитячої та юнацької творчості та учні 3-А класу початкової школи №17 подарували гостям та бібліотекарям міні-концерт.

 

Крім того, протягом усього дня у бібліотеці працювала тематична фотозона, де можна було зробити гарні світлини на згадку.

У фонді бібліотеки понад 40 тисяч книг, журналів та газет. Користувачам надана можливість безкоштовного доступу до ресурсів Інтернету та електронних бібліотек. Тут проводяться просвітницькі та профорієнтаційні заходи, майстер-класи, виставки-огляди, літературні вікторини, перегляди 3D фільмів та квест-ігри.

Бібліотека реалізовує багато власних творчих проектів та приймає участь у міських громадських заходах, серед яких проект міських ініціатив «Бюджет участі», проект Міжнародної організації міграції «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення», фестиваль дитячого читання «Найрозумніший фантазер», креатив–лабораторія «Культура народів рідного краю», «арт-майданчик «Всякому серцю - любов та тепло», літній читацький марафон «Тисячі мудрих сторінок», бібліотечна галявина «Книжкова мозаїка у рідноум парку».

Заклад тісно співпрацює  з міським управлінням освіти, адміністраціями шкіл та позашкільних закладів, літературним об'єднанням ім. П. Ловецького, національними товариствами, громадськими організаціями, політичними партіями, представниками бізнесу та місцевими телекомпаніями і газетами.

Див. фотоальбом свята (фото Валерія Раковського)

Переглядів: 742 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі