Четвер, 18.04.2024, 22:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 1 » День защиты детей – время добрых затей
16:14
День защиты детей – время добрых затей

1 червня бібліотека ім. М. Горького провела День відкритих дверей, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Багато дітлахів прийшло у цей день до бібліотеки, завітали школярі гімназії № 19 та вихованці літнього табору відпочинку ЗОШ № 15.

Усіх чекав бібліодесант «День защиты детей – время добрых затей». На дітлахів очікували: різнобарвне море цікавих книжок, програма пізнавальних мультиків, великі пазли та інші цікавинки. Особливу увагу всі звертали на природознавчу книжкову виставку «Живой язык природы», озвучену співом птахів, шелестінням трав, дзюрчанням струмочку та іншими звуками природи. 

Про безліч корисних книжок діти дізналися під час енциклопедичної дробинки «Цікавий всесвіт». Найбільший інтерес у них викликали видання про динозаврів та інопланетних прибульців. 

Під час інформіни «Дитина мала, але має права» бібліотекарі познайомили школярів з поняттями «Право», «Обов’язок», «Декларація», «Конвенція». Діти дізналися про моральні норми поведінки, про уміння дотримуватись правових обов’язків та користуватися своїми правами. Протягом правової гри «Ми всі родом з дитинства» діти на прикладах книжкових та мультиплікаційних героїв вчилися розуміти: що добре, а що погано, які вчинки заслуговують на повагу, які – на осуд. Школярі охоче наводили приклади з власного життя та життя однолітків.

Крім того охочі могли погратися великими пазлами, розгадати кросворди, подивитися мультфільми. А комусь став цікавим літературний діалог «Мандруємо з Гаррі Поттером», який дозволив любителям жанру фентезі поринути у дивовижний світ фантастичних пригод улюблених героїв.

Кожна дитина будь-якого віку знайшла для себе розвагу по душі.

Наприкінці зустрічі бібліотекарі нагадали про початок літнього читацького марафону, його умови, ознайомили присутніх з яскравими книжковими виставками вільного та програмного читання.

Переглядів: 426 | Додав: admin | Теги: бібліодесант | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі