Субота, 27.04.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 4 » День захисту дітей відзначили в бібліотеках
13:59
День захисту дітей відзначили в бібліотеках

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ БІБЛІОТЕКИ МІСТА ВІДЗНАЧИЛИ РОЗВАГАМИ ТА ПОДАРУНКАМИ

Бібліотека "Мальвіна" провела День відкритих дверей, на початку якого відбувся libмоб «Рекламний книгопад». На порозі дитячої бібліотеки з перехожими та гостями бібліотеки спілкувались герої дитячих книжок – Буратіно, Мальвіна та Божа корівка, яких зіграли студенти Мелітопольського училища культури.

Маленькі читачі малювали казкових героїв на асфальті, взявши участь в акції «Хай яскраво світить сонце!».

 

Вихованці літнього дитячого табору «Фестивальний» Палац дитячої та юнацької творчості взяли участь у арт-зустрічі з талановитим художником-графіком Валерий Прохин. Валерій Іванович розповів хлопчикам та дівчаткам про своє творче життя та роботу, а також дав чимало корисних порад майбутнім художникам.Ці цінні настанови їм дуже допомогли під час майстер-класу з малювання ілюстрацій до улюбленої книжки.

Весело провести час на майстер-класі «Смачне літо» запросив й читальний зал бібліотеки. В техніці креативної аплікації школярі створили кольорове морозиво та лимонад.

Також усі учасники отримали велике задоволення від перегляду веселого мультфільму «Барбоскіни на канікулах»

Протягом всього дня дітям пропонували вибрати три найулюбленіші книги з літературної ярмарки-виставки. Окрім того діти познайомились з новими надходженнями, які побажали прочитати під час літніх канікул. Найпопулярнішими книгами стали «Зося з вулиці Котячої» Агнєшки Тишка та «Викрадення блудного папуги» Олександра Курдлянського.

У цей день бібліотеку відвідало 173 користувача, які весело та цікаво провели час.

Библиотека Маяковского у цей святковий день відкрила нову планету - Планету мильних бульбашок . А першими її відвідувачами стали вихованці дитячого літнього табору «Веселка».

Тут їх очікувало чимало випробувань: вікторини, цікаві загадки, конкурси та ігри «Так чи Ні», «Роби піну», «Бульбашки через мотузочку», «Злови», «Чия бульбашка летить вище». А щоб потрапити ще у чарівне місто, дітлахам треба було проявити свої художні здібності та за допомогою мильної піни намалювати квиток-перепустку.

Бібліотека ім. Тараса Григоровича Шевченка також не залишила своїх юних відвідувачів без подарунків і гарного настрою. Цього дня на дітей чекали різноманітні конкурси, загадки.

Діти співали, грали, майстрували яскраві парасольки своїми руками . Наприкінці свята на всіх чекали гостинці: різнокольорові кульки та солодощі.

 Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих - і тільки тоді ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Переглядів: 590 | Додав: admin | Теги: день захисту дітей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі