П`ятниця, 29.03.2024, 03:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 9 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
22:11
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У програмі святкування Всеукраїнського дня бібліотек та Дня міста 29 та 30 вересня у центральній міській бібліотеці  було організовано ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ.

Впродовж цих вихідних бібліотекарі провели низку оригінальних та цікавих заходів. До цього дійства працівники бібліотеки ретельно готувалися.


Біля входу до читального залу своїх читачів бібліотекарі зустрічали записами жартівливих пісень про  бібліотеку та про книжку . 
У перші хвилини свята на екрані, розташованого на майданчику біля центральної бібліотеки, гості та мешканці міста могли побачити відеоролики про Мелітополь, які супроводжувалися піснями місцевих композиторів про рідне місто.


На вуличній книжковій виставці неможливо представити всю пишність видань, що зберігаються у фондах бібліотеки. Зі всім достатком книжкових багатств можна було познайомитися в стінах бібліотеки, отримавши запрошення бібліотекарів на екскурсію «Бібліотека без таємниць». Гості бібліотеки відвідали святу святих  бібліотеки –  фонди цінної літератури, фонд періодичних видань. Відвідувачі мали можливість заглянути у відділ комплектування та обробки літератури, методичний відділ.

Грайливо та жваво пройшла літературна відеовікторина, яка зібрала біла гостинних дверей бібліотеки понад 20 учасників, шанувальників книги та художнього кіно.
Вікторина відбувалася у формі невимушеній гри.
У першому блоці вікторини необхідно було знайти  помилки у назві літературних творів.
На другому етапі гравців чекали фото письменників, ім’я яких необхідно було правильно вказати.
У фіналі переможцем мав стати той, хто, проглянувши уривок з художнього фільму на екрані,  відповість, за мотивами якого твору він був знятий.

У проведенні цього заходу приймали участь й молодші читачі бібліотеки, які  у казкових костюмах Незнайки та Жар-птиці  надавали допомогу у визначенні переможця.


За кожну вірну відповідь гравець з рук Незнайки та Жар-птиці отримував бібліовалюту – читайлик.

Найактивнішим учасникам відеовікторини, які отримали найбільше читайликів, були подаровані сувеніри на згадку про бібліотечне свято.

У ці святкові дні широко відчинила свої двері центральна бібліотека також шанувальникам творчості нашої землячки, поетеси, вишивальниці, художниці Домки Сидорівни Ботушанської, 100-річчя від дня народження якої відзначається цього року.  


У вітринах читального залу центральної міської бібліотеки 29 вересня була розгорнута виставка-вернисаж, яка присвячувалась художньому таланту цієї майстрині.

У цей сонячний день приємно було почути бібліотекарям слова подяки за свою працю


Слова привітання з Всеукраїнським днем бібліотек отримали робітники бібліотек також і 








і від нашого

директора!!!


Кожен гість, який завітав до бібліотеки, не залишився поза увагою хазяйок, відчув атмосферу справжнього свята та гостинності.

Впродовж святкового дня відвідувачі читального залу мали можливість на Дошці бібліопобажань та бібліопропозицій залишити свої привітання та слова напуттів робітникам рідної бібліотеки.




Переглядів: 714 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі