П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 1 » Цікаві заходи пришкільних таборів
16:36
Цікаві заходи пришкільних таборів

  Бібліотекою ім. М. Горького для дітлахів 5-го загону дитячого літнього оздоровчого табору «Дружный» був проведений калейдоскоп «Дружбой дорожить - веселее жить». Працівники бібліотеки разом із школярами розмірковували: що таке справжня дружба і як треба ставитись до друзів. Діти доповнювали свої висловлювання прислів’ями та приказками про дружбу, прикладами з життя літературних героїв та учнів свого класу. А наостанок намалювали крейдою на асфальті, як вони розуміють поняття «дружба» між товаришами та у родині.

 

Бібліотека ім. В. Маяковського провела для 1-го загону табору «Сонячний» вікторину «Плутанина». Протягом 5-ти турів дві команди відповідали на різні запитання, відгадували загадки, вирішували, який предмет пов’язаний з тим чи іншим літературним героєм та з’ясовували, хто з персонажів в якій книжці живе.   

 

А вихованці 3-го загону цього табору завітали до бібліотеки на майстер-клас з орігамі «Чарівний квадратик». Мистецтво орігамі – інтригуюча загадка, яка вабить кожну дитину неймовірними перетвореннями. У руках дітей папір оживав, перетворюючись на літачки, жабок тощо. Ні з чим не зрівняти відчуття задоволення від виконаного своїми руками. Як і в будь якій грі, головне задоволення – процес, а не кінцевий результат.

Робота пришкільних таборів завершилась. Проте бібліотекарі не прощаються з дітьми. Двері бібліотек завжди відкриті. В дні літних шкільних канікул книгозбірні чекають на своїх старих і нових читачів. Чекають вас і численні герої ще непрочитаних вами книжок!

 

Нагадуємо також, що бібліотеки централізованої бібліотечної системи запрошують школярів 1-9 класів взяти участь у літньому читацькому марафоні «Тисячі мудрих сторінок».

 

Переглядів: 647 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі