Середа, 24.04.2024, 15:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Бібліотекарі відсвяткували Всеукраїнський день бібліотек та перемогу у конкурсі «Бібліотека року 2015»
14:02
Бібліотекарі відсвяткували Всеукраїнський день бібліотек та перемогу у конкурсі «Бібліотека року 2015»

30 вересня в читальному залі зібрався дружний колектив Централізованої бібліотечної системи Мелітополя, щоб почути слова привітання с професійним святом від начальника відділу культури Мелітопольської міської ради Л.В. Кириленко, директора мелітопольської бібліотечної системи І.С. Єфименко, громадськості міста.

Впродовж свята бібліотекарі отримували квіти, подарунки, найкращі працівники – почесні грамоти та море теплих слів вдячності за сумлінну працю від друзів та читачів.

Але найвищим подарунком для присутніх стала перемога центральної міської бібліотеки ім. М.Лермонтова у конкурсі «Бібліотека року 2015», проведений Українською бібліотечною асоціацією (УБА) (http://ula.org.ua/ua/news/3210-peremozhtsi-konkursiv-ta-nahorodzheni-vidznakamy-uba). За проект «Мелітопольський контактний центр для тимчасових переселенців» вона отримала почесне ІІІ місце! 

Наступним важливим подарунком став вкрай необхідний для проведення якісних масових заходів проектор, який отримали винуватці торжества від відділу культури Мелітопольської міської ради. Поет Микола Процюк, вірний друг та меценат бібліотек, презентував свій новий поетичний твір, на написання якого його надихнуло бібліотечне свято. Книги з різних галузей знань були подаровані Запорізьким обласним Благодійним фондом «Розвиток майбутнього». 

    

Спростовуючи поширену думку про бібліотекарів - «сіреньких мишок», що блукають серед запилених фоліантів, працівники центральної бібліотеки ім. М.Лермонтова творчо підійшли до справи, підготувавши для своїх колег жартівливий майстер-клас «Як виконати читацький запит».

 

Навіть в таку серйозну місію як посвята молодих спеціалістів – випускників Мелітопольського училища культури в бібліотекарі, додали трохи гумору, адже обряд проводив «найстаріший» працівник бібліотеки, «аксакал бібліотечної справи». 

Після жартівливої хвилинки прийшов час привітати тих, хто роками вірно служив книзі, хто роками доводив всім, а головне самому собі, що має право носити ім’я справжнього бібліотекаря – ветеранів бібліотечної справи. Для них були приготовані щирі привітання та червоні троянди.

Організаторам вдалося зробити свято щирим і душевним. А вже наступного дня бібліотекарі знову чекатимуть на своїх читачів!

Переглядів: 596 | Додав: admin | Теги: Бібліотека року 2015, день бібліотек, посвята бібліотекарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі