П`ятниця, 29.03.2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 15 » Бібліотека - територія добра і милосердя
11:44
Бібліотека - територія добра і милосердя

Централізована міська бібліотечна система взяла участь в проекті "Співпраця бібліотек і музеїв Мелітопольщини як ресурс розвитку освіти дорослих", що є частиною міжрегіонального проекту "Замінимо стіни відкритими вікнами".

14 листопада 2016 року в центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбувся  захід "Бібліотека - територія добра і милосердя" в форматі фокус-грyпи для виявлення культурно-освітніх потреб людей з інвалідністю, які може задовільнити централізована бібліотечна система. 

Автори ідеї заходу бібліотекарі ЦБС: Інна Шевченко, Наталя Блажаєва, Лариса Блощаневич – старанні учасниці проекту "Співпраця бібліотек і музеїв Мелітопольщини як ресурс розвитку освіти дорослих", які виграли міні-грант та отримали фінансову  підтримку для реалізації заходу. Проект реалізується за підтримки БО "Соціальний фонд" у співпраці з НМЦ освіти дорослих МДПУ ім. Б. Хмельницького.

 

Основна мета заходу – надання допомоги в отриманні інформації та організації дозвілля для людей з інвалідністю, які потребують соціальної реабілітації та адаптації. В якості учасників були запрошені люди з інвалідністю, що є членами спортивного клyбy "Фокіс" та мелітопольського міського товариства інвалідів.

Захід складався з двох частин. Перша частина передбачала проведення бібліоопитування в форматі фокyс-грyпи для виявлення культурно-освітніх потреб людей з інвалідністю. Друга частина передбачала проведення майстер-класу по основам  медіа-грамотності. Присутніми були заповнені оціночні анкети заходу.

 

Ведучі заходу висловили подяку учасникам за увагу та активну участь, і побажали життєвого оптимізму і благополуччя.

Переглядів: 754 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі