П`ятниця, 19.04.2024, 11:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 6 » Бібліотечні заходи до Дня Перемоги
12:38
Бібліотечні заходи до Дня Перемоги

У травні, у дні весняного буйноцвіття приходить до нас свято Перемоги, свято «зі сльозами на очах»...

Щоб донести до сердець своїх відвідувачів велич подвигу українського народу у Другій світовій війні, міські бібліотеки організовують зустрічі з ветеранами  Другої світової війни та спадкоємцями  традицій переможців нацизму - воїнами АТО.

З кожним роком тих, хто переміг у цій жахливій війні, залишається все менше. І все дорожчими і ціннішими є для молодого покоління спогади ветеранів про ті далекі дні. Напередодні Дня Перемоги співробітники центральної бібліотеки ім. М. Лермонтова запросили ветерана Другої світової війни Ігнатія Кіндратовича Підгорбунського на зустріч з учнями спеціалізованої школи-інтернату «Творчість» та мелітопольської гімназії № 5.

Вшанували пам’ять воїнів тієї війни та подвиги сучасних героїв, які борються за свободу сучасної України, і в дитячій бібліотеці «Мальвіна». «Любов твого серця - Україно!» - під такою назвою 5 травня відбулась зустріч восьмикласників гімназії № 5 з учасниками бойових дій на Сході України: Олександром Лопатюком, Русланом Гуменюком та Олександром Котовим.

 

Всіх охочих дізнатися більше про буремні воєнні роки бібліотеки запрошують до перегляду книжкових виставок.

В читальному залі бібліотеки ім. В. Маяковського До Дня Перемоги у Другій світовій війні діє книжкова виставка «Невмируще світло великого подвигу». Представлені на ній матеріали розкривають історичну правду про трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних дій. Тематика книг про війну дуже різноманітна – це розповіді про великих полководців Другої світової  війни, про в’язнів концтаборів, про масове знищенні євреїв, про життя цивільного населення на окупованій території.

У бібліотеці ім. М. Горького відкрито виставку-шану «Батьки і діти Перемоги»

Мелітопольці мають також можливість ознайомитися з панорамною виставкою «Пам'ять не знає сивини», оформленою в вітринах центральної бібліотеки ім. М. Лермонтова. Книги, альбоми, газетні та журнальні статті, представлені на виставці, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти нацизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.

Переглядів: 1502 | Додав: admin | Теги: зустріч, ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ, АТО, ветеран | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі