П`ятниця, 29.03.2024, 17:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 30 » Арт-майданчик «Всякому серцю любов та тепло»
16:49
Арт-майданчик «Всякому серцю любов та тепло»

28 січня співробітники читального залу для дітей дошкільного віку та учнів молодшого шкільного віку дитячої бібліотеки «Мальвіна» у просторі арт-майданчику «Всякому серцю любов та тепло» провели арт-годину «Розумна сова запрошує до спілкування».

Люди завжди прагнуть здобути мудрість. Для цього вони тренують свій розум та інтуїцію. Вони читають мудрі книжки, спостерігають за оточенням та природою. Діти на арт-годині згадали символ мудрості, якою є сова. 

  

З античних часів сова є символом пізнання, а в Китаї ще й знаком багатства. У давньогрецькій міфології сова була атрибутом богині мудрості Афіни. Тому вважається, нібито сови знають те, що людям знати не дано. Дітям запропонували зробити «розумну сову» з шишок та фетру. У кожного вийшов свій особливий мудрий птах.

Крім сов, знають все на світі книги, які наповнені мудрістю тисяч поколінь. Тож приходьте до бібліотеки та черпайте  мудрість із книжок та весело і корисно проводьте свій час.

А на абонементі відділу обслуговування учнів 5-9 класів відвідувачам було представлено ювілейну візитку «Золотий ключик відкриває секрети», присвячену 135-річчю від дня народження відомого письменника Олексія Миколайовича Толстого.
Дітям та дорослим було продемонстровано презентацію про життєвий і творчий шлях письменника та його найпопулярніший твір для дітей – повість-казку «Золотий ключик, або Пригоди Буратіно». Прототипом Буратіно став герой казки італійського письменника Карло Коллоді – Піноккіо. 

Діти із задоволенням занурились у казковий сюжет повісті, пригадували її героїв та головні події, відповідали на запитання вікторини, виявивши при цьому ерудованість і гарне знання твору. Добре серце Буратіно стало темою малюнкової сесії, у якій учасники заходу проявили свої творчі здібності. Кольоровий малюнок харківської художниці Олесі Вакуленко, авторки антистрес-розмальовок за українськими мотивами, доповнився веселими друзями Буратіно. 

Присутні  відгадали секрет «Золотого ключика»! Він виявився простим: добре серце завжди перемагає і об`єднує тільки  друзів.   

Завершилися зустрічі загальним селфі біля створених веселих фантазій.  

Переглядів: 524 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі