Четвер, 28.03.2024, 19:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 1 » Зустріч у форматі Open Space щодо побудови нової моделі мелітопольських бібліотек
17:09
Зустріч у форматі Open Space щодо побудови нової моделі мелітопольських бібліотек

30 березня мешканці Мелітополя мали нагоду в форматі Open Space взяти участь в обговоренні інформаційно-дозвіллєвих центрів на базі публічних бібліотек.

Таким чином мелітопольці долучитися до проекту «Розробка Стратегії перетворення публічних бібліотек Мелітополя в інформаційно-дозвільні центри для громадян з урахуванням думок жителів міста». В його рамках були вже організовані соціологами МДПУ ім. Б. Хмельницького анкетне опитування мешканців міста та фокус-групові дослідження.

Отже, 30 березня у ПК ім. Т. Шевченка зібралися представники влади, громадських організацій, релігійних конфесій, ЗМІ, бібліотекарі учбових закладів, читачі бібліотек та студентство, щоб в невимушеній атмосфері сформулювати свої побажання щодо можливих змін у роботі бібліотек.

 

Їх ідеї були розміщені у так званому «Ринку ідей» та об’єднані у чотири напрямки модернізації бібліотек: «Бібліотека – дозвіллєвий центр», «Бібліотека «крокує в ногу з часом», «Бібліотека, як майданчик для творчості» та «Бібліотека – інформаційний центр».

Учасники всіх чотирьох груп запропонували безліч креативних ідей, які допоможуть побудувати нову модель надання послуг містянам публічними бібліотеками.

 

Централізована бібліотечна система дякує всім, хто долучився до плідної роботи, хто знайшов час та можливість приєднатися до такої важливої справи!

 

Дякує партнерам за організацію та проведення заходу: команді активних соціологів МДПУ ім. Б. Хмельницького та громадській організації «Патріот»!

Переглядів: 716 | Додав: admin | Теги: Open Space | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі