П`ятниця, 19.04.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 1 » «Вереснева ювілейна зустріч: ЦБС в плині часу»
16:39
«Вереснева ювілейна зустріч: ЦБС в плині часу»
      28 вересня 2013 р. в читальній залі ЦМБ ім. М.Ю. Лермонтова бібліотекарі міста відзначали 35-річчя з дня заснування міської централізованої бібліотечної системи (ЦБС).
  

    Свято розпочалось зі Skype-спілкування з Рожнятівською центральною районною бібліотекою. Директор Рожнятівської ЦБС, Заслужений працівник культури Марія Василівна Рибчак, голова ГО «Бойківський рух Рожнятівщини» Богдан Федорович Абрам та бібліотекарі привітали працівників Мелітопольської міської ЦБС з Всеукраїнським днем бібліотек і ювілеєм ЦБС та побажали всім здоров’я, натхнення у праці та здійснення задумів і планів.

      На свято під назвою «Вереснева ювілейна зустріч: ЦБС в плині часу» завітало багато гостей - шанувальників бібліотечної справи. Бібліотечних працівників привітали секретар Мелітопольської міської ради Андрій Чаппа, депутат облради Геннадій Шанін, та начальник відділу культури Мелітопольської міської ради Наталія Мелюк. За багаторічну працю на ниві бібліотечної справи та вагомий внесок в розвиток культури міста директора Мелітопольської міської ЦБС Любов Сінєгіну нагородили медаллю «За внесок у розвиток міста Мелітополя». Кращі бібліотекарі ЦБС були відзначені Почесними грамотами та пам’ятними подарунками.  

  
      Серед гостей також були присутні друзі мелітопольських бібліотек, читачі, депутати міської ради Павло Тімофєєв та Максим Зубарєв. Своїми віршами бібліотекарів привітала поетеса, член Мелітопольського літературного об’єднання ім. П. Ловецького Стела Бережна.
 
 
       Захід відбувся в святковій та затишній атмосфері. Бібліотекарі центральної бібліотеки підготували для співробітників системи програму, яка супроводжувалася цікавими та яскравими презентаціями. Завдяки фотографіям різних років з фотоальбомів бібліотек був відображений увесь історичний шлях Мелітопольської міської ЦБС. Присутні також згадали усіх бібліотекарів, ветеранів бібліотечної справи, які працювали віддано та з любов’ю для мешканців Мелітополя протягом 35 років.Усі ветерани були нагороджені пам’ятними подарунками та квітами.

    Одним з головних досягнень мелітопольських бібліотекарів є те, що багато дітей почали продовжувати професію своїх батьків. В Мелітопольській міській ЦБС працює дві династії:
 
 
це династія Сінєгіних
(на ниві бібліотечної справи вже 3 покоління)
 
                                         
 
 
 
та династія Пасько
(віддано працює 2 покоління бібліотекарів)
 
 
 
 
    Вітали і тих, хто продовжує працювати та віддавати частку своєї душі улюбленим читачам і тепер. За прагнення до самовдосконалення та підвищення професійного рівня були відзначені працівники в таких номінаціях:
 
дипломований бібліотекар 2013
(Ірина Ємець цього року закінчила навчання у Мелітопольському вищому училищі культури та отримала диплом молодшого спеціаліста).
 
                                                           
  
 
 та студент 2013
 (цього року у Запорізьку філію Київського університету культури поступило 8 бібліотекарів).  
   
 
    Робітники ЦМБ ім. М. Лермонтова презентували виставку-панораму "Навстречу юбилейной дате: ЦБС – 35".
 

      Всі бажаючи можуть переглянути фотогалерею цього заходу.

     Про бібліотечне свято також можна дізнатися на сайті Мелітопольської міської ради та МВ.



 
Переглядів: 877 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі