Субота, 04.05.2024, 13:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 13 » В центральній міській бібліотеці презентували нову книгу Сергія Авдєєнка "Хрупкое счастье"
09:41
В центральній міській бібліотеці презентували нову книгу Сергія Авдєєнка "Хрупкое счастье"

Що таке щастя? Саме на це питання мали змогу відповісти гості читального залу бібліотеки ім. М.Ю. Лермонтова, які були присутні на презентації нової книги мелітопольського письменника Сергія Івановича Авдєєнка «Хрупкое счастье».

Відповідей було багато. Дехто вважав, що щастя – це любов, і як доказ, прослухали оповідання «Две любви» з нової збірки.

Інші вважали, що щастя – це змога повернутися в країну дитинства. Всі присутні, дійсно, на декілька хвилин знову стали малечею, поринувши завдяки народному театру ляльок «Багряні вітрила», в казку. В читальному залі не було байдужих, коли вірні друзі рятували товариша з пастки хижого вовка, і раділи що в казці, як і повинно бути, перемогла дружба.

 

Допомогу в пошуку визначення «щастя» надали учні музичної школи № 1 Кириленко Вікторія та Стариков Євген. Завдяки ним усі присутні поринули в чарівний світ музики, почули як звучить кубинський народний танок та насолодилися «Романсом» Бориса Бєльського.

Отже, всі гості дійшли висновку, що щастя для кожного своє, а ось яке воно крихке розповів Сергій Іванович Авдєєнко. Автор поділився з присутніми історією написання книги та розповів чому ця книга відрізняється від його інших творів.

Добрі слова на адресу Сергія Івановича прозвучали від вдячної аудиторії: його друзів та читачів, учнів мелітопольського педагогічного ліцею-інтернату «Творчість», представників «Спілки краєзнавців Мелітопольщини».

 

Останнім «акордом» зустрічі стало віршоване побажання від працівників читального залу всім присутнім того щастя, яке кожен намалював в своїй уяві і запрошення прийти в бібліотеку, щоб особисто перечитати нову книгу Сергія Івановича Авдєєнка.

  

Переглядів: 510 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі